Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor are acum probleme de sănătate. ”Starea mea s-a agravat”

Stan Filon, Diana Timișoreanu 25.05.2021, 12:24
Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor are acum probleme de sănătate. ”Starea mea s-a agravat”

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor are acum probleme de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care a părăsit emisiunea fenomen difuzată de Kanal D. Sorin Pușcașu ar fi vrut să continue, însă și-a dat sema că probleme sale sunt destul de serioase.

Sorin Pușcașu are probleme de sănătate, după Survivor România

Războinicul Sorin Pușcașu a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate care s-au agravat în ultima perioadă. Concurentul a suferit o accidentare gravă, care a accentuat însă și alte afecțiuni. Toate acestea l-au făcut pe acesta să se declare înfrânt și să părăsească emisiunea.

”Eu am venit cumva șubred în această competiție, iar situația mea s-a agravat. Spre final am reușit să fac un RMN, iar din păcate rezultatele nu au fost bune. Am meniscul fracturat, am un tendon aproape să se rupă, iar la rotulă am o problemă din naștere. Dacă mi-aș reveni cu genunchiul și m-ar chema din nou, aș accepta fără să ezit. Orice aș spune eu acum, sunt sigur că nu aș fi vazut bine. Eu nu am venit în această competiție să câștig, dacă aș fi câștigat era un bonus. Lumea mă acuză că am făcut strategii să rămân până la final”, a declarat Sorin, la Teo Show.

Sorin Puscasu are probleme de sanatate, dupa Survivor Romania
Sorin Puscasu are probleme de sanatate, dupa Survivor Romania

Spune că a îngropat securea războiului cu Albert

Sorin Pușcașu s-a simțit folosit, deoarece el pleca primul pe traseele noi. Se simte prost față de Albert, însă acum a îngropat securea războiului cu acesta. ”Eu am fost calul de bătaie. Și când venea un traseu nou, eu eram primul care îl făcea. Nu am avut nimic personal cu Albert și nici nu voi avea. I-am spus Marilenei înainte cu o seară de acel consiliu (n.r- primul consiliu de nominalizare): „Eu voi fi votat mâine și știu și cine mă va vota’.

I-am dat și numele exact, iar a doua zi a rămas șocată. Nu mai contează ce a fost, eu sunt foarte fericit. M-aș fi bucurat în continuare de această competiție, în rest sunt același om simplu. Nu mai eram același, dar nu pentru că picasem psihic pentru că a plecat Starlin, eram așa pentru că nu puteam să joc”, a conchis Sorin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...