EXCLUSIV

Unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România, mărturisiri neaşteptate. „N-am avut 2.500 de femei ca Năstase, dar pe la jumătate tot am fost”

Simona Ecovoiu 11.04.2021, 17:21

Celebrul comic Jean Paler are în palmares povești de dragoste fără număr. A refuzat să dezvăluie numele fetelor, care i-au trecut prin dormitor, însă ne-a povestit cum reușea să le cucerească: ”Eram glumeț, pus pe șotii, femeilor le plac bărbații veseli, nicidecum morocănoșii”, ne-a spus artistul, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro

 ”N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase. El avea bani și faimă, eu eram vesel”

Jean Paler a dat timpul înapoi și ne-a povestit, cu umoru-i caracteristic, despre aventurile din anii tinereții. Cum reușea să ajungă la sufletul femeii iubite, deși nu avea un leu în buzunar? El ne-a dezvăluit atuu-rile cu care nu dădea greș în abordare, când cineva îi cădea cu tronc:

”N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească”.

Și tot el a mai adăugat, pentru impact.ro:

”Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”.

Și pentru colegii lui de scenă, Jean Paler era un adevărat balsam, în lungile turnee din America:

”Am fost în turnee de o lună și jumătate, în America, am făcut zeci de mii de kilometri, dar n-am simțit oboseala. Ce mai râdeam un Irina Loghin, și ea este foarte veselă și știe bancuri. Suntem prieteni, am mâncat împreună o pâine, din spectacole, nu ai cum să-i uiți pe cei alături de care ai muncit!”, ni s-a mai confesat Jean Paler, în exclusivitate pentru impact.ro.

Unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România, mărturisiri neaşteptate.
Unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România, mărturisiri neaşteptate. „N-am avut 2.500 de femei ca Năstase, dar pe la jumătate tot am fost”

”După vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani”.

Jean Paler a trecut printr-o căsnicie și un divorț, iar de câțiva ani locuiește cu o femeie sufletistă, în apartamentul lui din Sinaia:

”Am pe cineva, o femeie care are grijă de mine, nu e de ieri, de azi, în viața mea. Dar, după vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, mai spune el, cu umor.

Jean Paler este nerăbdător să revină pe Litoral, la teatrele de vară

Artistul este nerăbdător să revină pe scenă, la vară, în spectacolele de pe Litoral:

”Să fim sănătoși să ne revedem cu bine, la mare, de peste 30 de ani joc la teatrele de vară, distrez turiștii. În plus, mă așteaptă pescărușii, eu am cheile de la ei, trebuie să le dau drumul. Îmi place să mă trezesc dimineața, să mă plimb pe plajă singur, să văd răsăritul, nimic nu este mai frumos.

Înainte, începeam spectacolele din data de 15 mai, dar de ceva vreme încep cam din 15 iulie, când se mai încălzește. Vom vedea acum, în pandemie, cum vor sta lucrurile. Este destul de greu pentru spectatori, căci trebuie să poarte masca, dar acum cu toții stăm așa afară. Anul trecut, de dragul nostru, al artiștilor, au venit sute de turiști să ne vadă. Am râs cu ei, ne-au aplaudat. E bun umorul în pandemie, mai uităm de necazuri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...