Universitatea Craiova primește o mare lovitură înainte de derby-ul cu FCSB. Anunțul de ultimă oră

Marian Cărăvan 10.07.2020, 15:09

Aflată în lupta pentru titlu, Universitatea Craiova a primit o mare lovitură înaintea derby-ului cu FCSB. Anunțul de ultimă oră provoacă îngrijorare maximă în Bănie.

Lovitura primită de Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova se află mai aproape ca oricând de titlul de campioană de când gruparea din Bănie a revenit în prima ligă. Practic, toată suflarea fotbalistică a Olteniei așteaptă acest titlu de 29 de ani. Atâția au trecut de la ultimul succes mare succes al Craiovei pe prima scenă fotbalistică a țării. Lider în play-off, după ce au răpus CFR-ul lui Dan Petrescu chiar în Gruia, formația olteană speră să dea lovitura în finalul acestui sezon. Numai că în drumul spre titlu, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a primit o mare lovitură.

Se întâmplă chiar înaintea derby-ului de duminică, 12 iulie, ora 21:00, cu FCSB. Unul dintre jucătorii de bază, Andrei Ivan, s-a accidentat la antrenamentul de joi şi şansele ca el să fie recuperat pentru meciul cu formația lui Gigi Becali sunt aproape nule. Andrei Ivan a fost titularizat constant de cei antrenori care au pregătit-o pe Craiova în acest sezon, chiar dacă fotbalistul nu a marcat decât într-un singur meci. Accidentarea lui Ivan este un semnal de alarmă pentru antrenorul Cristiano Bergodi, care caută acum soluții pentru înlocuirea fotbalistului care a bifat 24 de prezențe pentru Craiova în acest sezon, în toate competițiile.

Andrei Ivan s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB
Andrei Ivan s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB

Ce variante are Bergodi pentru înlocuirea lui Andrei Ivan

La fel ca și predecesorii săi pe banca tehnică, Victor Pițurcă și Corneliu Papură, și Bergodi a mers pe mâna lui Andrei Ivan, care, chiar dacă nu a fost eficient în atac, suplinește cu o capacitate mare de efort și prestanța din faza defensivă.

La meciul cu FCSB, locul lui Ivan ar putea fi luat de Cristi Bărbuţ sau de brazilianul Gustavo Vagenin. Bărbuț a jucat destul de puțin de la reluarea sezonului, în schimb Gustavo a intrat de fiecare dată pe parcurs în cele patru meciuri disputate cu Bergodi pe bancă.

Pe lângă vestea proastă, Bergodi a primit și una bună, înaintea meciului cu FCSB. Mihai Bălașa, accidentat înaintea partidei de la Mediaș, este acum refăcut, însă rămâne de văzut dacă va fi o opțiune pentru Cristiano Bergodi.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB e duminică, 12 iulie, de la ora 21:00.

Urmăriți Impact.ro și pe