Unde vrea să se angajeze Denise Rifai după ce pleacă de la Kanal D. Puțini s-ar fi gândit la asta

Ioana Bucur / 18.01.2021, 12:31
Unde vrea să se angajeze Denise Rifai după ce pleacă de la Kanal D. Puțini s-ar fi gândit la asta

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Este directă, uneori acidă și nu se ferește niciodată să își pună interlocutorul într-o situație dificilă. Își adoră meseria, a fost visul ei cel mai mare, încă din anii de studenție la ASE, însă ar fi dispusă să renunțe la ea, într-o singură situație. Unde vrea să se angajeze Denise Rifai după ce pleacă de la Kanal D.

Denise Rifai, despre succesul neașteptat al emisiunii de la Kanal D

După ani buni în care a învățat, a evoluat și și-a câștigat notorietate la Realitatea Plus, Denise Rifai și-a luat inima în dinți și a spus DA unui proiect de televiziune unic în România. Într-un interviu acordat revistei Avantaje, jurnalista a vorbit deschis despre această nouă etapă a carierei sale, a descris cum ia naștere un episod al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și unde ar vrea să se angajeze după ce pleacă de la Kanal D.

„A fost o decizie de a spune Da unui proiect de televiziune care era similar cu ceea ce făceam înainte, însă așezat în unei televiziuni generaliste și respectând un format internațional cu reguli foarte clare. Lucrăm o săptămână întreagă pentru o emisiune; docu­mentarea este extrem de importantă în economia acestui format.

40 de întrebări cu Denise Rifai’ este, cu siguranță, o nouă etapă în cariera mea și sunt foarte fericită că lucrez la un asemenea proiect, unic pe piața media din România. Acum am timp la dispoziție să mă documentez în legătură cu fiecare invitat și sunt aceeași Denise pe care o știe publicul, foarte bine informată, care dorește să afle de la invitați lucruri bine tăinuite sau nespuse până la acest moment. Îmi fac treaba cu tot sufletul pentru publicul Kanal D și telespectatorii au primit foarte bine mutarea mea în această mare familie, Kanal D, și le mulțumesc din tot sufletul pentru asta”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru sursa citată.

Unde s-ar angaja Denise Rifai
„40 de întrebări cu Denise Rifai”, un proiect TV unic în România

Ce își reproșează?

Este spontană, foarte bine documentată și mereu pregătită să își pună invitații în situații nu tocmai ușoare. Întrebată care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă neapărat un realizator de televiziune de succes, jurnalista a punctat că, în primul rând, „trebuie să îți iubești meseria, să fii corect cu tine, cu publicul telespectator și cu invitații tăi. Să nu te vinzi și să nu te pierzi pe tine, indiferent de cât de multă faimă și putere îți aduce această profesie”.

Ce își reproșează Denise Rifai? Faptul că uneori este „repezită” și că are momente în care se înfurie destul de ușor. Cu timpul, însă, a învățat să își țină emoțiile în frâu, să fie „propriul barometru”.

Unde vrea să se angajeze Denise Rifai după ce pleacă de la Kanal D

Cu toate că își adoră meseria, Denise Rifai se poate vedea și profesând departe de pupitrul de moderator TV. În cadrul aceluiași interviu, vedeta Kanal D a dezvăluit că îi place să meargă la conferințele Băncii Naționale și că nu ar refuza un post la Ministerul de Finanțe sau chiar în Guvern:

„Îmi place să merg la conferințele Băncii Naționale, m-aș angaja la Ministerul de Finanțe, chiar purtător de cuvânt. Chiar mi-ar plăcea și o funcție în Guvernul României, tot așa, pe partea de comunicare”, a spus Denise Rifai, pentru Avantaje.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI