Unde va lucra Vulpița de la Acces Direct. Cine este vedeta din România care i-a oferit un loc de muncă

Redacția IMPACT 28.05.2020, 10:53
Unde va lucra Vulpița de la Acces Direct. Cine este vedeta din România care i-a oferit un loc de muncă

Vulpița, vedeta Antenei 1 a primit un loc de muncă. Soția lui Viorel a primit deja actele pentru a semna contractul de muncă. Cea care i-a oferit postul este o vedetă din România, care a fost impresionată de povestea tinerei.

Vulpița de la Acces Direct a primit un loc de muncă. Cine a angajat-o?

Pe numele său real, Veronica Stegaru a semnat primul ei contract de muncă. Vedeta care i-a oferit un loc de muncă Vulpiței este creatoarea de modă Sonia Trifan. Așadar, tânăra va lucra în atelierul vedetei, de unde se îmbracă numeroase celebrități din România.

Vulpița a fost foarte emoționată în fața acestei noi etape din viața sa, atât de emoționată încât a început să plângă făcând-o și pe Sonia Tifan să aibă lacrimi în ochi. „Sunt sigură că nu voi fi dezamăgită sub nicio formă de Vero”, a mărturisit Sonia Trifan în cadrul interviului oferit pentru emisiunea prezenată de Mirela Vaida.

„Nu, promit, doamna Sonia și vă promit din tot sufletul meu”, a răspuns Vulpița la afirmația șefei sale, în timp ce lacrimile încă îi curgeau pe obraji.

vulpita, angajata, loc de munca, acces direct
Vulpița de la Acces Direct a primit un loc de muncă. Cine a angajat-o?. Sursă foto: Cancan.ro

Sonia Tifan este entuziasmată de noua sa angajată și spune că și-ar dori să o învețe pe Vulpița lucrurile elementare din croitorie, iar dacă se descurcă și învață repede o va ajuta să creeze câteva rochițe. Bineînțeles, creatoarea a specificat că și-ar fi dorit ca Vulpița să urmeze niște cursuri de specialitate, așa cum a urmat la rândul ei și ea.

„Da, este o idee pe care am avut-o în ultimele zile și chiar m-am gândit că pe parcursul acestor două săptămâni o s-o învăț pe Veronica de la cele mai elementare lucruri, la cele mai complicate lucruri…Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să o trimit chiar și la un curs de croitorie, dar nu avem timp, pentru că aceste cursuri durează – sunt de 3 – 4 luni . Dar, dacă Veronica va fi lângă noi, în echipa noastră, chiar dacă eu fac ceea ce fac, și eu am făcut un curs de croitorie la rândul meu. Și, chiar mă gândeam: de ce nu să o las pe Veronica, la un moment dat, să facă două – trei rochițe? Bineînțeles, cu ajutorul meu, dar să fie ideile ei”, a mai afirmat creatoarea de modă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe