Unde va fi obligat să stea prințul Harry la încoronarea tatălui său. Decizia finală luată de familia regală britanică

Badea Violeta 27.03.2023, 11:48

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe data de 6 mai 2023. Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au fost invitați la eveniment, iar dacă vor decide să participe, cei doi vor fi obligați de către familia regală să stea într-un anumit loc. Iată unde ar urma să fie așezați ducii de Sussex!

Unde ar urma să stea prințul Harry la încoronarea Regelui Charles

Mult a fost, puțin a mai rămas! Mai e doar o lună şi ceva până la încoronarea Regelui Charles, așa că pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi.

Richard Fitzwilliams, un cunoscut expert regal, a dezvăluit că membrii familiei regale vor face tot posibilul pentru a evita un conflict între Prințul Harry și Prințul William, asta dacă fiul cel mic al lui Charles va decide să participe la evenimentul din data de 6 mai. Conform acestuia, încoronarea Regelui Charles va fi organizată astfel încât să nu aibă loc vreo confruntare între frați.

„Aceasta va fi organizată într-un mod în care să fie evitată ocazia unei confruntări având în vedere semnificația religioasă profundă a evenimentului”, a declarat Richard Fitzwilliams.

„William și Kate vor fi o parte importantă a ceremoniei și se pare că William va aduce un omagiu Regelui Charles. Nu există nicio îndoială că Prințul William și Catherine vor avea un rol esențial”, a mai adăugat expertul regal.

Citește și Momentul care l-a marcat pe viață pe prințul William. Și-a făcut curaj să vorbească pentru prima oară despre suferința sa. „Simți doar durerea”!

Printul Harry si Meghan Markle
Printul Harry si Meghan Markle

Prințul Harry nu a confirmat dacă el și cu Meghan Markle vor lua parte la eveniment

De curând s-a aflat că familia regală i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle la încoronare, dar, momentan, ducii de Sussex nu au confirmat încă dacă vor participa sau nu la marele eveniment.

Editorialista Louise Roberts de la News Corp a spus că în cazul în care cei doi soți vor dori să ia parte la încoronare, prințul William și Kate Middleton vor fi atenți la cuvintele pe care le vor spune, asta de teamă că „totul este de vânzare”.

Totodată, Louise Roberts a mai precizat că familia regală se teme că Harry și Meghan ar putea ieși cu noi declarații scandaloase după eveniment.

„Cine știe ce vor mai spune după ce vor pleca din Marea Britanie după încoronare și se vor întoarce în America. Dar problema este că toți cei care ar putea fi apropiați de ei, de exemplu, William și Kate, nu le vor spune nimic.

Toată lumea este îngrozită, fiecare indiscreție sau fiecare comentariu aparte ar putea ajunge la publicul american pentru a obține un profit”, a precizat editorialista.

Citește și Prințul Harry și Meghan s-au îmbogățit în ultimii trei ani. S-a aflat câți bani au câștigat, este cu adevărat impresionant!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...