Unde va fi înmormântat Ion Țiriac după moarte. Miliardarul şi-a cumpărat deja locul de veci

Cristian Cojocaru 23.10.2021, 14:38
Unde va fi înmormântat Ion Țiriac după moarte. Miliardarul şi-a cumpărat deja locul de veci

Celebrul Ion Țiriac se gândește la unul dintre lucrurile sigure din viața unui om, la moarte. Bunul său prieten a vorbit despre locul în care ar urma să fie acesta înmormântat.

Ion Țiriac s-a gândit și la moarte

Cu toții ne-am gândit cel puțin o dată la moarte, iar acest lucru intervine indiferent de statusul social. Astfel, Ion Țiriac s-a gândit la acest aspect, luând în considerarea achiziționarea unui loc de veci. Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru Playsport.ro despre faptul că miliardul și-a pregătit un astfel de loc în cimitirul Bellu din Capitală.

Potrivit unor surse, omul de afaceri a cumpăra deja o bucată de pământ pentru care a plătit suma de 50.000 de euro, iar acest lucru nu este unul surprinzător, având în vedere că cimitirul Bellu este unul dintre cele mai scumpe din România. În locul respectiv urmează a fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane.

Ion Țiriac s-a gândit și la bunul său prieten, ”Nasty”, pe care vrea să îl convingă să îi fie camarad și după trecerea în neființă. Planul de construcție este deja pregătit, iar aceasta ar urma să fie în totalitate din marmură și granit, cost care s-a ridica la impresionanta sumă de 80.000 de euro.

Planurile ”de sfârșit” ale lui Ion Țiriac au fost dezvăluite de către Ilie Năstase pentru Playsport.ro în urmă cu câteva luni, La acea vreme, Nasty a afirmat că încă nu are niciun plan cu privire la viața de apoi, susținând totodată că are o foarte mare grijă de sănătatea sa, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a gândit încă la a face un testament.

ion țiriac moarte
Ion Tiriac i-a facut o invitatie inedita lui Ilie Nastase

”Vin, dar cu condiția să stau eu deasupra!”

Cu privire la moștenire, Ilie Năstase a fost întrebat dacă i-ar lăsa lui Ion Țiriac, însă, Nasty a afirmat că nu are ce, având în vedere că bunul său prieten este mult mai bogat în comparație cu el. Ilie Năstase a dezvăluit că a primit o astfel de ”invitație” inedită din partea lui Țiriac de a-i fi alături pentru veșnicie.

”Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ”Te invit la mine!” M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a declarat Ilie Năstase în luna februarie pentru Playsport.ro.