Unde se află acum principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Polițiștii sunt în alertă

Diana Radu 06.08.2020, 12:27
Unde se află acum principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Polițiștii sunt în alertă

Poliția încă nu a făcut rețineri și nu a făcut public numele criminalului lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, care s-a stins din viață în urma unei răfăieli între clanurile din Giulești. Însă, surse au dezvăluit unde se află principalul suspect.

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian

Potrivit unor surse din Poliție, ucigașul lui Emi Pian s-ar afla sub pază strictă internat la Spitalul Elias încă din noaptea atacului, scrie ProTV. De asemenea, curtea spitalului ar fi păzită de polițiști, precum și holurile, dar și salonul în care acesta este internat. Așadar, criminalul ar fi în custodia poliției, însă momentan nu s-a făcut niciun anunț oficial despre cum decurge ancheta.

De asemenea, polișiștii au patrulat toată noaptea în zonele de risc cu scopul de a evita izbucnirea unui nou conflict între clanuri, având în vedere că Duduienii au jurat că vor răzbuna uciderea liderului. Peste 100 de polișiști și jandarmi au confiscat în urma controalelor efectuate cuțite, topoare, petarde, bâte de baseball, dar și un pistol.

„La nivelul Municipiului Bucureşti au fost instituite mai multe filtre pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În aceste filtre sunt lucrători de la ordine publică, poliţie rutieră, luptători SIAS şi jandarmeria Română”, a declarat Comisar şef Valentin Ioniţă, IGPR.

emi pian, interlop, criminal
Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian. Sursă foto: Viva

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au întocmit cinci dosare penale unor bărbași pentru deținerea ilegală de arme albe. Ancheta în cazul Pian este coordonată de poliţiştii de la omoruri şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Control de rutină. Opreşte pe toată lumea. Nu m-a oprit pe mine personal. Cu pistolul ce faceţi? Mă joc cu el la baltă. E pe bile de gaz. Petardele sunt de la Revelion. Erau sub roata de rezervă, erau jos”, a declarat un șofer.

Haos la priveghiul lui Emi Pian

Zeci de apropiați ai interlopului și-au luat la revedere de la trupul neînsuflețit al lui Emi Pian. Imaginile postate pe Facebook de martori, arată că omaenii strânşi în curte, dar şi sub un cort nu au respectat distanţarea socială şi nu au purtat nici mască. Pentru nerespectarea normelor în vigoare impuse de pandemie polițiștii au acordat amenzi în valoare de 14.000 de lei.

Sicriul cu trupul fostului lider al clanului Duduianu a ajuns miercuri la locuinţa sa din Rahova şi a fost întâmpinat cu muzica din celebrul film “Nasul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI