Unde s-au mutat Meghan Markle și Prințul Harry. Motivul pentru care au fugit din Los Angeles

Iancu Andreea 13.08.2020, 13:27
Unde s-au mutat Meghan Markle și Prințul Harry. Motivul pentru care au fugit din Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie neașteptată. După ce au plecat din Marea Britanie în căutarea unei vieți liniștite în Statele Unite ale Americii, acum Ducele și Ducesa de Sussex vor părăsi și reședința din Los Angeles. Cei doi își doresc o viață cât mai frumoasă pentru micuțul lor, Archie.

Unde locuiesc în prezent Meghan și Prințul Harry

Purtătorul de cuvânt al cuplului a anunțat că familia Prințului Harry se mută din reședința situată în Los Angeles. Astfel, Meghan, Harry și Archie urmează să locuiască în Santa Barbara, California. Cei doi încearcă să se distanțeze de zonele aglomerate și de conflictele cu papparazzi.

Se pare că familia s-a mutat deja în noua locuință și chiar s-a integrat în comunitate. Astfel, Meghan și Harry speră să li se respecte dorința de a beneficia de intimitate din partea vecinilor. Noua casă a cuplului se află la aproximativ 180 de km distanță de Los Angeles, acolo unde soții au locuit până în prezent. Deocamdată, noua reședință pare să fie pe gustul cuplului, care se bucură de liniște și intimitate pentru a-și putea crește micuțul în vârstă de 1 an.

Meghan și Harry au împreună un băiețel
Meghan și Harry au împreună un băiețel

Ce i-a determinat să plece din Los Angeles

La începutul acestui an, fosta actriță, Meghan Markle, și soțul său au decis să renunțe la avantajele Casei Regale și să își ia viața în piept. Astfel, cei doi au optat pentru un trai independent, departe de ochii curioșilor.

Meghan și Harry și-au dorit să îl poată crește pe fiul lor, Archie, într-un loc liniștit. De aceea, cuplul a ales ca destinație America, mai exact Los Angeles, locul de unde Meghan provine. Din păcate, Ducii de Sussex au fost nevoiți să apeleze la instanță pentru a opri o serie de incidente cu paparazzi. Meghan și Harry au încercat astfel să pună punct vânzării către publicații tabloide a imaginilor cu fiul lor.

Cel mai probabil, aceste incidente i-au determinat pe soți să își strângă bagajele și să plece către Santa Barbara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...