Unde s-a refugiat Benone Sinulescu, din cauza pandemiei. ”Nu sunt obișnuit așa!”

Diana Radu 24.07.2020, 12:33
Unde s-a refugiat Benone Sinulescu, din cauza pandemiei. ”Nu sunt obișnuit așa!”

Benone Sinulescu, în vârstă de 83 de ani s-a refugiat pe perioada pandemiei în casa pe care o deține în comuna Bârzava din judeţul Arad. Artistul spune că virusul i-a dat peste cap stilul de viață și l-a ținut mai mult în casă.

Benone Sinulescu s-a refugiat la țară din cauza pandemiei

Celebrul interpret de muzică populară s-a stabilit de ani buni în Arad, împreună cu soția lui, Leny. Însă, acesta obișnuia să se plimbe prin toată țara cu concertele, lucru pe care nu l-a mai putut face din cauza pandemiei. Benone s-a refugiat în gospodăria sa, unde deține o grădină plină cu fructe și legume și a ieșit din casă doar pentru a face diverse cumpărături.

„Anul acesta nu a fost anul roşiilor, chiar dacă nu am mai avut ploi acide. Am avut ani mai productivi, în rest am stat bine. Noi avem de toate în grădină. Mâncăm bio. Am mai ieşit la câteva săptămâni la Arad pentru a face diverse cumpărături, respectând rigorile, în rest am stat cuminte numai acasă. Eu nu sunt obişnuit, toată viaţa am cântat peste tot prin lume şi nu am stat deloc locului. Acum a fost o situaţie neobişnuită pentru noi artiştii, dar şi pentru toată lumea, dacă stai şi te gândeşti că nu am mai putut circula ca altădată”, a declarat artistul pentru Click.

benone sinulescu, arad, pandemie
Benone Sinulescu s-a refugiat la țară din cauza pandemiei

Benone Sinulescu a fost o prezență tot mai rară pe micul ecran în ultimii ani și asta pentru că artistul de muzică populară a decis să se retragă de pe scena muzicală. A părăsit Capitala și s-a mutat la casa părintească situață în județul Buzău. Interpretul a mărturisit recent, că este mulțumit cu decizia pe care a luat-o . Se simte foarte bine departe de agițația orașului.

Cât despre pensia pe care o încasează după 50 de ani petrecuți pe scenă, acesta este une destul de mică. Mai exact, artistul încasează lunar 1.600 de lei. Dar are însă un venit modest din partea Statului Român, respectiv 1.100 de lei.
Urmăriți Impact.ro și pe