Unde s-a mutat Răzvan Simion cu noua sa iubită. Lidia Buble va fi foc și pară când va auzi (Exclusiv)

Stan Filon 11.03.2021, 16:15
Unde s-a mutat Răzvan Simion cu noua sa iubită. Lidia Buble va fi foc și pară când va auzi (Exclusiv)

Răzvan Simion a trecut la un alt nivel al relației cu noua sa iubită. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat de curând împreună, dar se țin departe de ochii presei. Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună de ceva timp, iar relația devine din ce în ce mai serioasă.

Unde s-a mutat Răzvan Simion cu noua sa iubită

Daliana Răducan este arhitect de meserie, dar a împletit meseria sa cu televiziunea. Iubita lui Răzvan Simion a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, fiind arhitect de design interior. Daliana are și un site în care își promovează munca și unde caută cleinți noi, fiind o femeie independentă.

Răzvan Simion și Lidia Buble se pare că nu mai au nicio șansă să fie împreună, iar fanii lor sunt triști de mai bine de un an, mai ales după ce vedeta de televiziune s-a mutat cu Daliana Răducan, potrivit Playtech.ro. Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună de aproape o lună, și nu oriunde, ci chiar în casa pe care matinalul a făcut-o împreună cu Lidia Buble.

Unde s-a mutat Razvan Simion cu noua sa iubita
Unde s-a mutat Razvan Simion cu noua sa iubita

Relația lui Răzvan Simion devine din ce în ce mai serioasă

Așadar Daliana Răducan este noua stăpână în casă și i-a întâlnit și pe cei doi copii ai vedetei de televiziune. Este, totuși, momentan, nevoită să trăiască în casa și mobila comandată pe gustul Lidiei Buble. Chiar Lidia Buble a fost cea care a venit cu ideea să se mute cu Răzvan Simion în casă nouă, deoarece nu dorea să locuiască la bloc.

Răzvan Simion a fost primul care și-a refăcut viața. La două luni după ce s-a despărțțit de Lidia Buble, a fost văzut în Istanbul alături de Daliana Răducan. Ce cealaltă parte, Lidia Buble se pare că este tot singură, deși au apărut informații care spun că aceasta l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion cu fratele cântăreței Elena Gheorghe.

Urmăriți Impact.ro și pe