Unde s-a mutat Alina Sorescu după despărțirea de Alexandru Ciucu. Ține mult la stilul ei de viață

Andra Daoud 09.05.2022, 18:54

În plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a părăsit locuința conjugală și s-a mutat într-un apartament de lux. Artista a ales o zonă centrală a Capitalei, iar locuința ei actuală nu este deloc una modestă. Artista a plecat din vila impresionantă în care a locuit alături de soțul ei, dar nici casa în care stă acum nu se lasă mai prejos. Unde locuiește Alina Sorescu și ce facilități are în cartierul pe care l-a ales.

Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de lux

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, după 12 ani de căsnicie. Săptămâna trecută a avut loc prima înfățișare la tribunal, însă doar Alexandru Ciucu s-a prezentat în fața judecătorului. Alina Sorescu, în schimb, a transmis un mesaj public în care a recunoscut pentru prima dată că mariajul ei și al designerului a ajuns la final.

Deși informația a fost confirmată abia acum, separarea s-a produs în urmă cu aproape jumătate de an. Alina Sorescu a dezvăluit că ea a fost cea care a depus actele de divorț, la începutul acestui an. Fosta parteneră a lui Alexandru Ciucu a plecat din căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament deloc modest.

Noua locuință a artistei se pare că valorează în jur de 300.000 de euro, dar Alina Sorescu nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba despre confort. Apartamentul are patru camere și se află în Sectorul 1 al Capitalei, într-un cartier select. Artista și vecinii ei au acces la sala de fitness a complexului, la piscină, locuri de joacă pentru copii, un parc privat și alte facilități urbane.

Unde s-a mutat Alina Sorescu dupa despartirea de Alexandru Ciucu. Tine mult la stilul ei de viata
Alina Sorescu s-a mutat din vila in care locuia alaturi de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au locuit într-o vilă impresionantă

În timpul mariajului cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a locuit alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor într-o vilă aflată în zona Pipera. Locuința care are o suprafață de 2.000 de metri pătrați arată ca un adevărat conac, iar Alexandru Ciucu locuiește în continuare acolo. De altfel, designerul a intentat o ordonanță președințială prin care cere ca domiciliul celor două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu să fie la el până la soluționarea divorțului.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinșilor mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a transmis Alina Sorescu, în momentul în care a recunoscut separarea de soțul ei.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au căsătorit în anul 2010, iar patru ani mai târziu a venit pe lume primul lor copil: o fetiță pe care au botezat-o Carolina. După doi ani, s-a născut și Raisa, a doua fetiță a cuplului.

Urmăriți Impact.ro și pe