Unde s-a angajat Giani Kiriță, la 45 de ani. Schimbarea e radicală, nu mai are nicio legătură cu fotbalul

Beatrice Dumitru 04.02.2023, 10:55
Unde s-a angajat Giani Kiriță, la 45 de ani. Schimbarea e radicală, nu mai are nicio legătură cu fotbalul

Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la Dinamo, pentru care a jucat în perioada 1997 și 2003, acesta purtând și banderola de căpitan. După ce a renunțat la fotbal, a rămas în prim plan și a participat la reality-show-uri cu mare succes la public, dar la începutul acestui an a decis să-și schimbe meseria și a vorbit despre noul lui job care nu are nicio legătură cu fotbalul.

Cu ce ocupă Giani Kiriță

Giani Kiriță (45 ani) nu a putut sta departe de sport și anul trecut și-a încercat norocul în ring și și-a făcut debutul în cușca de MMA, unde a înregistrat și primul succes. Cunoscut pentru duritatea de care dădea dovadă pe terenul de fotbal, acesta și-a făcut KO adversarul din ring, pe Andi Constantin, mai tânăr cu aproape 15 ani. Dar, la începutul acestui an, el și-a schimbat domeniul de activitate.

Cu ce se ocupă Giani Kiriță. Fostul căpitan al lui Dinamo a făcut o schimbare radicală și și-a ales o altă meserie, cu totul surprinzătoare, după ce s-a întors de la showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a fost finalist. El estede puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate.

Unde s-a angajat Giani Kiriță la 45 de ani. Schimbarea e radicală, nu mai are nicio legătură cu fotbalul
Giani Kiriță s-a angajat la o firmă de securitate.

Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special. E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând!” a declarat Giani Kiriță pentru Playtech Știri.

„Voi petrece mai mult timp decât pe perioada unui meci de fotbal”

Giani Kiriță a mărturisit că nu are niciun fel de emoții cu privire la activitate sa, deși este un domeniu nou, dar că îi va ocupa mult mai mult timp decât atunci când avea un meci.

„Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci. Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!”, a mai afirmat fostul fotbalist.

În ultimii ani, Giani Kiriță a participat la două reality-show-uri foarte urmărite de telespectatori, „Survivor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...