VIDEO EXCLUSIV

Unde pleacă în vacanță Andreea Marin cu iubitul. „Vremurile nu sunt încă sigure”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 03.06.2022, 22:51
Unde pleacă în vacanță Andreea Marin cu iubitul. „Vremurile nu sunt încă sigure”. EXCLUSIV

Andreea Marin a fost, este și aproape sigur va continua să fie și de acum înainte „zâna surprizelor”. Dincolo de meseria care i-a adus atâta notorietate, Andreea Marin a vorbit cu impact.ro despre ceea ce nu va accepta vreodată să facă.

Unde pleacă în vacanță Andreea Marin cu iubitul său, vara aceasta

„Am o vârstă. Am 47 de ani și am bunul simț de a trăi ce e frumos la această vârstă, dar conștientizez care mi-e vârsta. Nu caut niciodată să par mai tânără decât sunt și caut să mă bucur de fiecare an trăit”, deschide ea discuția pe această temă, arătând astfel că nu are niciun motiv să-și ascundă vârsta, un lucru cu care majoritatea femeilor însă nu se arată foarte împăcate ori de câte ori vine vorba.

Ea susține că trăiește în fiecare an câte un examen. „Trăiesc în fiecare an câte un examen, crede-mă! Sunt provocări, sunt lecții pe care nu le știm. Nu am fost la școala părinților, cu toții, asta e! E și frumos în același timp, fiindcă trebuie să ții pasul cu vremurile, dar și cu vremea copilului tău și să înveți de la el, nu doar el de la tine, copilul de la părinte. M-au depășit demult lecțiile fiicei mele și din fericire și le face foarte bine și singură. Însă există lecții de viață pe care le învățăm de ambele părți”, adaugă Andreea Marin.

Ce provocări mai are Andreea Marin

De asemenea, vedeta noastră spune că pe lista ei personală mai sunt și alte „provocări” cărora trebuie să le facă față, cum ar fi învățămintele primite recent în timpul pandemiei de COVID. Ea afirmă cu tărie că nu a uitat de coșmarurile acelei perioade, chiar dacă lumea astăzi pare să fi făcut deja asta, mai ales o dată cu sosirea verii.

„Eu nu am uitat de coșmarurile pandemiei. E bine să înveți o lecție din ceea ce trăiești, dar și să mergi înainte cu optimism. Până la urmă trebuie să construim ca să trăim frumos și demn”, sună convingerea sa fermă.

Sosită la petrecerea revistei Viva la brațul diplomatului de carieră Adrian Brâncoveanu, Andreea a evitat orice speculație pe tema viitorului ei sentimental. A admis doar că se gândește la vacanță, chiar dacă până la momentul materializării acesteia mai e destulă vreme de consumat.

Urarea Andreei Marin

„Nu am nicio surpriză majoră de anunțat. În materie de vacanță ne gândim la o zonă undeva în Europa, dar nu ne hazardăm fiindcă vremurile nu sunt încă sigure din punctul ăsta de vedere, al sănătății. Vom vedea cum evoluează lucrurile în întreaga lume și apoi vom decide. Oricum, va fi undeva în partea mediteraneană, unde sunt multe locuri pe sufletul nostru. N-am plănuit încă nimic definitiv, dar cel mai probabil va fi undeva în Italia!”.

Andreea Marin susține și că mai are câteva proiecte profesionale pe care vrea să le ducă până la capăt în această vară, mai ales pe cele care a trebuit să le amâne în ultimii doi ani din pricina restricțiilor generale impuse de pandemia de COVID. Iar la final le-a adresat tuturor o urare estivală foarte sinceră, prin intermediul impact.ro.

„Vara asta îmi doresc să fie pe sufletul nostru. Ne-am săturat să stăm închiși în cutiuțele noastre! De acum ne dorim foarte tare să trăim și altfel, să respirăm aer curat, să ne bucurăm de senin și de verde!”.

Urmăriți Impact.ro și pe