Unde mănânci în Mamaia ieftin. Aici găseşti cele mai mici preţuri din staţiunea de lux

Stan Filon 20.06.2022, 14:11
Unde mănânci în Mamaia ieftin. Aici găseşti cele mai mici preţuri din staţiunea de lux

Dacă aveți de gând să vă faceți concediul în stațiunea Mamaia, dar nu aveți foarte mulți bani alocați pentru hrană, atunci trebuie să vă spunem unde puteți mânca bine și ieftin chiar și în perla litoralului românesc. Așa cum era de așteptat, prețurile au luat-o razna și pe litoral, după ce alimentele s-au scumpit în toată țara, iar prețurile la utilități au explodat pur și simplu. Cu toate acestea, vă puteți bucura de mese copioase, la prețuri rezonabile, chiar și în stațiunea Mamaia.

Unde mănânci ieftin în Mamaia

Chiar dacă este fapt foarte bine cunoscut că un sejur la Mamaia a ajuns să coste cât unul prin stațiunile de succes din Turcia, mai există patroni care nu urmăresc să se îmbogățească de pe o zi pe alta, pe spinarea turiștilor, așa că au păstrat niște prețuri mai mici la mâncare și în acest sezon estival.

Trebuie să știți că în stațiunea Mamaia, la autoservire, puteţi plăti 30 de lei o masă pentru o persoană, dar se poate ajunge şi la 70 de lei de persoană, dacă aveți poftă și de ceva dulce, poate și o băutură. De asemenea, prețurile la o bere variază. Ele pleacă de la 7 lei şi pot ajunge şi la 30 de lei pentru o bere, în nordul staţiunii.

Unde mananci ieftin in Mamaia
Unde mananci ieftin in Mamaia

Cât costă cazarea pe litoral

Trebuie să știți că un mic costă 7 lei, iar cea mai ieftină șhaorma este 22 de lei. Prețurile șezlongurilor pleacă de la 20 de lei, dar pot ajunge şi la 100 şi chiar 150 de lei baldachinul, în zona de nord. În staţiunea Mamaia, preţurile diferă de la o zonă la alta. După cum era de așteptat, mai ieftin se mănâncă în Eforie nord sau în sudul litoralului, la Jupiter, Saturn sau Neptun. La Eforie, nu daţi mai mult de 25-30 de lei la o masă, iar berea este în jur de 5 lei paharul. Şi la Neptun, preţurile sunt asemănătoare cu cele de la Eforie.

Cazarea costă cel mai mult, pe litoral. În stațiunea Mamaia, trebuie să știți că nu veți găsi o cameră la trei stele cu mai puţin de 350 de lei. La Eforie nord sau în Jupiter, prețurile unei camere ajunge la 200-250 de lei. Pe de altă parte, o variantă bună ar fi și stațiunea Neptun. O cameră aici porneşte de la 120 de lei pe noapte la două stele, fără mic dejun și poate ajunge și la 500 de lei, la patru stele cu demipensiune. Pe lângă aceste cheltuieli, trebuie să mai luați în calcul și faptul că drumul cu mașina personală vă costă dublu, față de anul trecut, după ce prețul motorinei a depășit 9 lei pe litru.

Urmăriți Impact.ro și pe