Unde lucrează acum Elena Băsescu. Și-a dat demisia de la fostul loc de muncă, la care avea 3.000 de lei pe lună

Ana Anitoiu 30.10.2020, 18:39
Unde lucrează acum Elena Băsescu. Și-a dat demisia de la fostul loc de muncă, la care avea 3.000 de lei pe lună

Elena Băsescu are un nou loc de muncă, după ce și-a dat demisia de la un serviciu pentru care inițial era plătită cu 3.000 de lei pe lună.

Unde lucrează în prezent Elena Băsescu

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, și-a dat demisia de la Camera de Comerț și Industrie. Ea s-a angajat acolo în anul 2016 și a primit, inițial, un salariu de 3.000 de ei pe lună.

Acest salariu este extrem de mic față de cel cu care Elena Băsescu s-a obișnuit pe vremea când era europarlamentar al României. Atunci, între anii 2009 și 2014, ea avea un salariu de 6.000 de euro pe lună.

Pe atunci, Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan Ionescu, aveau în conturi comune aproximativ 460.000 de euro, tablouri în valoare de 10.000 de euro și bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro.

După ce și-a dat demisia de la Camera de Comerț și Industrie, Elena Băsescu, acum în vârstă de 40 de ani, s-a angajat pe un post de consilier, la Camera Deputaților.

În plus, cea mai mică fiică a lui Traian Băsescu are planuri mari. Mai exact, Elena Băsescu candidează în această iarnă la alegerile parlamentare, pentru un post de deputat, pe listele PMP Constanța.

Unde lucreaza Elena Basescu, dupa ce si-a dat demisia de la fostul loc de munca
Elena Basescu

Elena Băsescu, revoltată

Recent, la Constanța, consilierilor PMP li s-a interzis să aibă un invitat în sală la momentul depunerii jurământului. Elena Băsescu ar fi fost invitatul.

”Sunt consternată de atitudinea noii conduceri a Consiliului Județean Constanța și a reprezentanților prefecturii care au decis că PMP este singurul partid care nu are voie să aibă un invitat (mai ales că se numește Elena Băsescu), la investirea consilierilor județeni aleși pe 27 septembrie.

Asta mai ales în condițiile în care PNL și PMP au un protocol național semnat între președinții celor două partide, validat și de forurile de conducere ale formațiunilor politice, prin care se angajează să colaboreze acolo unde este posibil.

Pare că unii au rămas blocați ca soldații japonezi în tranșee și n-au aflat încă faptul că alegerile locale au trecut. Este o chestiune de respect: nu așa se construiește un parteneriat politic bazat pe încredere”, a spus ea.

Elena Băsescu, dezvăluiri despre creșterea copiilor ei

Recent, Elena Băsescu, care are trei copii – doi din prima căsnicie cu Bogdan Ionescu, și unul din relația cu Cătălin Gheorghe – a povestit cum reușește să se împartă între responsabilitățile de mamă și carieră.

”Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. Tatăl meu este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…)

Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a dezvăluit Elena Băsescu, la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...