Unde locuiește Marina Voica la 85 de ani. Artista a trebuit să plece din București

Stan Filon 11.05.2022, 09:29

Marina Voica a simțit că nu mai poate locui în București, din cauza aglomerației și a zgomotului, așa că a vândut tot și a plecat. Se întâmpla în urmă cu aproape 20 de ani, când artista a lăsat totul în urmă și s-a mutat la țară, în Prahova. S-a stabilit chiar în localitatea Breaza, cunoscută pe plan european pentru calitatea aerului. Artista ajunsă acum la vârsta de 85 de ani este foarte mulțumită de decizia pe care a luat-o.

Unde locuiește cântăreața Marina Voica la 85 de ani

Marina Voica a lăsat aglomerația din București și s-a retras la țară, la aer curat, în urmă cu 20 de ani. Nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o, deoarece stă la curte, are grădină și liniștea care i-a plăcut toată viața. Chiar dacă prietenii săi din showbizz sunt departe și nu prea-i deschide multă lume poarta, vedeta este foarte fericită.

Marina Voica și-a făcut în propria curte un colț de Rai. Artista nu s-a dat în lături de la muncile din grădină și are tot ce îi trebuie în curtea proprie. În plus, curtea ei este plină de flori, iar bucuria primăverii o constituie mărul care înflorește și o bucură cu frumusețea sa pe vedetă.

Unde locuieste cantareata Marina Voica la 85 de ani
Unde locuieste cantareata Marina Voica la 85 de ani

Are în curtea sa propriul colț de Rai

Aceasta este destul de activă pe rețelele de socializare, unde postează de multe ori fotografii din propria grădină, mai ales primăvara, când este cuprinsă de cele mai frumoase culori. „Și plouă, și frig… asta afară. Însă la mine în curte, mărul a înflorit ca niciodată!”, a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei imagini din curtea sa.

Din fotografia respectivă se vede cu ochiul liber că grădina Marinei Voica arată ca în povești. Este foarte îngrijită, iarba este tăiată, pomii sunt văruiți, iar florile colorează curtea cu culorile lor speciale. Artista mai primește vizita lui Gabriel Dorobanțu, care locuiește și el de ceva timp în Breaza.

Marina Voica a trecut cu bine peste pandemia de coronavirus, mai ales că este obișnuită să se autoizoleze. Iubește liniștea și pandemia de coronavirus a trecut fără prea multe probleme pentru cântăreață, după cum chiar ea mărturisea într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe