Unde locuiește, de fapt, Mircea Badea. Stă alături de Carmen Brumă de fiul lor. ”N-am avut bani de casă mare”

Nicu Stan 21.01.2022, 13:55

S-a aflat unde locuiește, de fapt, Mircea Badea. Prezentatorul TV locuiește alături de Carmen Brumă și de fiul lor. Mircea Badea și partenera lui de viață, Carmen Brumă, locuiesc împreună într-un apartament cu chirie. Celebrul cuplu de oameni de televiziune nici nu au în plan să facă un credit pentru cumpărarea  unei locuințe.

De ce locuiește Mircea Badea și familia lui cu chirie. Prezentatorul TV spune că îi plac casele mari

Mircea Badea, partenera lui de viață, Carmen Brumă și fiul lor, stau împreună într-un apartament cu chirie. Cei doi nici măcar nu plănuiesc să își facă un credit pentru achiziționarea unei locuințe. Chiar și așa, au împreună o viață foarte liniștită.

Mircea Badea și Carmen Brumă locuiesc cu chirie pentru că, după cum spune chiar prezentatorul „În gura presei”, nu a vrut să facă credit și nici nu și-a permis să cumpere singur casă, din economiile proprii.

Mircea Badea si Carmen Bruma au impreuna un fiu
Mircea Badea si Carmen Bruma au impreuna un fiu

Mircea Badea preferă o casă mare cu chirie, decât una mică personală

„Nici eu nu sunt smerit şi nici modest. Mi-ar plăcea după ce am trăit foarte mulţi ani practic într-o carceră, că asta a fost, am fost sărac de mic, ce să fac, se întâmplă. Puteam să mă nasc în Angola, era mai rău. Nu pot să spun că sunt foarte nervos că am fost sărac în România.

Deci, eu stând atâţia ani într-un spaţiu foarte mic şi fiind foarte neîndemânatic şi un pic claustrofob, mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă mare. E adevărat, trăiesc într-o casă mare, închiriată. Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea și Carmen Brumă nu vor să facă nuntă

Întrucât sunt împreună de aproape 20 de ani, mulți dintre fanii celor doi sunt curioși să afle când se vor căsători Mircea Badea și Carmen Brumă. În schimb, aceștia au declarat în repetate rânduri că nu doresc să facă nuntă și nu le surâde ideea căsătoriei.

„Până și cei din presă au obosit, cred, să ne întrebe asta….iar dacă încercai să pui întrebarea pe ocolite, să știi că răspunsul e același. Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului”, a declarat Carmen Brumă.

De ce i-a dispărut lui Carmen Brumă cheful de nuntă

În plus, Carmen Brumă a explicat că ea nu vede necesitatea căsătoriei, în contextul în care relația funcționează foarte bine așa cum este.

„De 7-8 ani tot aud întrebara asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat iubita lui Mircea Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe