Unde găseşti cel mai ieftin carburant în România. Şoferii vor da buluc în benzinării

Nicu Stan 22.02.2022, 09:52
Unde găseşti cel mai ieftin carburant în România. Şoferii vor da buluc în benzinării

S-a aflat unde găseşti cel mai ieftin carburant în România. Şoferii vor da buluc în benzinării. Românii au ajuns să cântărească cu gijă și ultimul bănuț, în contextul facturilor uriașe și al scumpirii alimentelor, astfel că au ajuns să dea iama într-un orășel unde benzina și motorina sunt un pic mai ieftine.

Aici se găsește cel mai ieftin carburant din România. Şoferii au dat buluc în benzinării

În contextul în care prețurile au sărit în aer, iar salariile au rămas la fel, românii caută tot felul de soluții pentru a-și alimenta mașinile mai ieftin. S-a ajuns ca în benzinăriile din Câmpulung Muscel să se creeze cozi interminabile de mașini, pentru că benzina și motorina sunt mai ieftine cu câteva zeci de bani, în weekend.

Astfel, în Câmpulung Muscel a luat ființă un adevărat turism de benzinărie. Șoferii din zonă cunosc faptul că în micuțul oraș benzinăriile au o promoție în weekend și dis de dimineață se așează la coadă pentru a se putea plimba mai ieftin toată săptămâna care urmează.

Benzinariile din Campulung Muscel vand cu coada in fiecare weekend
Benzinariile din Campulung Muscel vand cu coada in fiecare weekend

Cu cât sunt mai ieftini carburanții în Câmpulung Muscel

Față de alte orașe din țară, în Câmpulung Muscel benzina și motorina sunt mai ieftine cu 25-35 de bani, astfel că șoferii fac o economie de 50-60 de lei la un rezervor de 50 de litri, scrie ziaruldin muscel.ro.

Unde se găsește cea mai ieftină benzină în București

În București, prețul la benzină standard variază între 6.88 și 7.28 de lei litrul. Cel mai mic preț se regăsește în două benzinării Lukoil situate pe: sos. Alexandriei, nr. 199, sector 5 și str. Prelungirea Ghencea, sector 6, în timp ce cea mai scumpă benzină standard este vândută de benzinăria Mol situată pe Sos. Bucuresti Ploiesti, nr. 127 C, Sector 1.

Tot în București, la benzină superioară, cel mai mic preț pe litru se regăsește în benzinăria Lukoil de pe sos. Alexandriei, nr. 199, sector 5, respectiv 7.03, în timp ce cea mai scumpă benzină superioară se găsește în benzinăria Mol situată pe Sos. Bucuresti Ploiesti, nr. 127 C, Sector 1, unde combustibilul ajunge la un preț de 7.93 pe litru, potrivit, peco-online.ro.

Cel mai mic preț la motorină standard din București

Prețul cel mai mic la motorină standard, de 6.92 pe litru, se regăsește în patru benzinării Lukoil situate pe: str. Coralilor, sector 1, str. Splai Unirii, nr. 633-637, sector 4, str. Soseaua Chitila, nr. 1, sector 1, str. Poligrafiei, nr. 79, sector 1.

Cel mai mare preț la motorină standard îl are o benzinărie OMV amplasată pe str.Odai, nr.147A, respectiv 7.17 lei pentru un litru. De asemenea, o benzinărie Petrom și alte 4 Lukoil au cel mai ieftin preț la motorină superioară, 7.28 de lei litrul. Cea mai scumpă motorină superioară costă 7.66 de lei litrul și este vândută în benzinăria OMV de pe str.Odai, nr.147A.

Urmăriți Impact.ro și pe