Unde au fugit în vacanță Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Destinația aleasă este la doar câțiva pași de Mihaela Rădulescu

Badea Violeta 05.08.2022, 09:06

Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu, se află de câteva zile într-o vacanță de vis. Cei doi au distribuit câteva poze pe rețelele sociale, în care se observă că se bucură din plin de soare și de căldură, dar surpriza vine abia acum. Destinația aleasă de matinalul de la Antena 1 și de partenera lui se află la doar câțiva pași de Mihaela Rădulescu. Iată unde se relaxează cei doi îndrăgostiți!

Află unde își petrec vacanța de vară Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și soțul lui, Gabriela Prisăcariu, profită de frumusețea anotimpului de vară și se relaxează într-o vacanță bine meritată. Ca destinație, cei doi îndrăgostiți au ales Coasta de Azur, Franța.

Loc aflat la mică distanță de fosta iubită a matinalului, nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Chiar și așa, Gabriela Prisăcariu pare să se simtă foarte bine, lucru care se poate vedea cu ochiul liber pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil a publicat câteva imagini cu priveliștea superbă de acolo, dar a distribuit și câteva poze de la plajă. Cu glumele la el ca de fiecare dată, colegul lui Răzvan Simion s-a amuzat pe seama locului în care s-au cazat.

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică.”, i-a spus Dani Oțil, cu umorul specific, partenerei lui de viață, care le arată fanilor împrejurimile.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Cei doi sunt la a doua vacanță în afara țării, de la nașterea fiului lor

Dani Oțil și mama băiețelului lui, Gabriela Prisăcariu, se află a a doua vacanță în străinătate, de la nașterea copilului lor. Prima oară, cei doi au fost plecați în Dubai, iar, la întoarcere, prezentatorul TV le-a povestit fanilor o experiență neplăcută de care a avut parte.

„Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine. În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos. Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a povestit Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți Impact.ro și pe