Unde au fost puși să stea Meghan Markle și Prințul Harry la slujba de înmormântare. Imaginile surprinse de camerele TV

Ana Anitoiu 19.09.2022, 15:24
Unde au fost puși să stea Meghan Markle și Prințul Harry la slujba de înmormântare. Imaginile surprinse de camerele TV

În imaginile surprinse de camerele TV s-a văzut unde au fost puși să stea Meghan Markle și Prințul Harry la slujba de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, ce a avut loc luni, la Westminster Abbey. Cei doi fii ai Prințesei Diana nu au fost umăr la umăr.

Ce locuri au avut Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au fost puși să stea pe rândul al doilea, la Westminster Abbey, lângă Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi. Cel de-al doilea fiu al Regelui Charles al III-lea și al Prințesei Diana nu a stat lângă tatăl lui și lângă fratele său, moștenitorul tronului, Prințul William.

În primul rând s-au așezat Regele Charles al III-lea, soția sa, Camilla, Regina Consort; sora lui, Prințesa Anne, alături de actualul ei soț, Timothy Laurence; frații săi, Prințul Andrew și Prințul Edward; și soția celui din urmă Sophie Wessex.

Din primul rând nu au lipsit William, Prințul de Wales, și soția lui, Catherine, Prințesa de Wales, alături de doi dintre copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. Lângă ei s-au aflat și copiii Prințesei Anne din căsnicia acesteia cu Mark Phillips – Peter Phillips și Zara, dar și soțul acesteia, Mike Tindall.

Unde au fost pusi sa stea Meghan Markle si Printul Harry la slujba de inmormantare
Meghan Markle, la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

Unde s-ar afla copiii cuplului Meghan Markle și Prințul Harry

Mai devreme, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a intrat în Westminster Abbey în spatele sicriului reginei. În fața ei se aflau Kate Middleton, Prințesa de Wales, cei doi copii mai mari ai acesteia, George și Charlotte, și prințul Edward cu Sophie.

Meghan Markle a stat pentru scurt timp alături de Kate Middleton, George și Charlotte în timp ce a privit cum sicriul din stejar al Reginei Elisabeta a II-a a fost așezat pe altar, potrivit Daily Mail.

Actrița americană și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, locuiesc în California, dar au rămas în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord de la moartea reginei, pe 8 septembrie. Cei doi se aflau în țară pentru premiile WellChild când a fost anunțat decesul suveranei.

Meghan Markle și Prințul Harry și-ar fi lăsat cei doi copii – Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de 15 luni, acasă, în California, în grija mamei actriței, Doria Ragland. Fiul cel mic al Prințesei Diana a purtat la slujba religioasă un costum civil în loc de uniformă, pentru că nu mai este un membru senior al familiei regale, după decizia sa de a se îndepărta de familia regală și a se stabili în Statele Unite ale Americii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...