EXCLUSIV

Unde apare Busu de la Pro TV alături de fiica sa, Natalia. „Mi-a zis: Tati, spune și tu ceva”. EXCLUSIV

Denisa Macovei 10.02.2022, 17:37
Unde apare Busu de la Pro TV alături de fiica sa, Natalia. „Mi-a zis: Tati, spune și tu ceva”. EXCLUSIV

Florin Busuioc, cunoscut publicului din România drept „Busu”, este de profesie actor și om de televiziune, însă „meseria” care-l împlinește profund este cea de părinte. Tată a două fete adolescente, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV se aliniază noilor tendițe pentru a le face acestora pe plac. Chiar și când vine vorba de filmulețe pentru platforma TikTok.

Busu de la Pro TV face furori alături de fiica sa, Natalia

Deși nu este adeptul conturilor pe rețelele de socializare, Florin Busuioc nu spune „NU”, atunci când vreuna dintre fetele lui îi cere să se filmeze alături de ea. Recent, un videoclip în care apărea alături de fiica lui, Natalie, a devenit viral pe TikTok, fiind extrem de apreciat chiar în rândul copiilor, care poate nu fac parte din publicul actorului. Busu ne-a mărturisit că nu s-a lăsat cu greu convins să fie filmat de Natalia, ci a acceptat cu bucurie atunci când i-a cerut asta. „Nu m-a convis, mi-a zis: …am zis!. Nu e nimic grav să apar într-un TikTok ca să-i fac ei content. Nu am nicio problemă”, ne-a povestit Florin Busuioc.

Conștient de faptul că în curând Natalie nu va mai vrea să petreacă așa de mult timp cu el, ca atunci când era o copilă, prezentatorul rubricii Meteo profită de fiecare clipă alături de ea. „Cea mare are deja Universul și prietenii ei. Pe cea mică încă o duc la gimnastică și mai mergem pe la mall împreună, o mai duc la școală. Sunt la vârsta la care încep să se desprindă. Nu încerc să le supraveghez foarte tare. Ele sunt cu capul pe umeri și știu ce au de făcut. Sunt niște fete foarte bune, foarte cuminți și am mare încredere în amândouă”, ne-a mai declarat Florin Busuioc.

Busu de la Pro TV face furori alaturi de fiica sa, Natalia
Busu de la Pro TV face furori alaturi de fiica sa, Natalia

Au aflat de mici de celebritatea tatălui lor

Natalie și Catinca au aflat încă de mici că tatăl lor este un actor renumit și că zilnic apare pe micul ecran, fiind cel mai cunoscut și îndrăgit prezentator al rubricii Meteo din România. Nici el, nici soția lui nu au ascuns asta niciodată.

„Ele și-au dat seama destul de devreme. Încă de la grădiniță li s-a spus cumva că apar la televizor. Eu le-am explicat că principalul lucru ca să nu îți pierzi mințile este să fii tu însuți și să fii modest”, ne-a mai declarat vedeta Tv.

De altfel, atunci când fiica cea mare l-a rugat să vină la școală pentru a vorbi despre meseria pe care o practică, acesta a acceptat cu plăcere să se prezinte în fața colegilor ei.

„Natalie m-a rugat o dată să merg la școală să le vorbesc copiilor, dar era un eveniment „hai să vorbești despre meseria ta”, sau ceva de genul acesta. M-am dus și am vorbit cu un grup mare de elevi despre ce înseamnă să lucrezi în televiziune și ce înseamnă să fii actor”, a mai povestit Busu, completând că deși este într-o casă plină cu fete, nu este el cel mai răsfățat din familie, ci din contră, el este cel care încearcă să le facă toate poftele atât fetelor, cât și soției sale. „Sincer, nu prea sunt răsfățatul casei. Mai mult eu le răsfăț pe ele”.

Urmăriți Impact.ro și pe