Unde a plecat Simona Halep în luna de miere. Puțini ar fi ales această destinație în locul ei

Iancu Andreea 18.09.2021, 20:40
Unde a plecat Simona Halep în luna de miere. Puțini ar fi ales această destinație în locul ei

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil în urmă cu câteva zile, în cadrul unei ceremonii speciale în Mamaia. După o petrecere de pomină, cei doi soți au ales să se relaxeze și să se bucure de noul statut împreună. Astfel, Simona Halep și soțul său au plecat în luna de miere, într-o destinație neașteptată pentru celebritățile de nivelul sportivei, care s-a clasat de două ori pe primul loc în topul WTA.

Ce destinație au ales Simona Halep și Toni Iuruc pentru a pleca în luna de miere

Întreaga țară s-a bucurat de noua etapă din viața Simonei Halep. După ce a purtat cu mândrie numele României în competiții mondiale importante, jucătoarea de tenis a celebrat una dintre cele mai speciale zile din viața sa și a proaspătului său soț, Toni Iuruc. Sportiva a petrecut alături de cei 300 de invitați, la malul mării, după o ceremonie emoționantă, care s-a încheiat cu multă distracție și voie bună. După cum este însă obiceiul, mirii au decis să se relaxeze într-o vacanță departe de țară și au ales o locație mai puțin obișnuită pentru celebrități. Simona Halep și Toni Iuruc au ales să plece în luna de miere într-o țară în care mulți români preferă să își petreacă vacanțele.

Destinația Simonei și a lui Toni Iuruc a fost dezvăluită în mediul online de către Simona Radiș. Sportiva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu vâsle, alături de Ancuța Bodnar, a postat o imagine în care apare alături de jucătoarea de tenis. Se pare că Simona Radiș a ales să se bucure de o vacanță în Turcia, Bodrum, acolo unde a întâlnit-o pe Simona Halep și soțul său. Vacanța fostului număr unu mondial urmează să se întindă pe durata a aproximativ două săptămâni. Simona este așteptată în circuit pe 6 octombrie, în cadrul turneului Indian Wells, câștigat de româncă în 2015.

Ce coincidență… Același nume, același avion, a scris Simona Radiș, alături de o poză cu Simona Halep de la aeroport.

Unde a plecat Simona Halep în luna de miere
Simona Radiș alături de Simona Halep, în aeroport

Cadoul special primit de Simona Halep la cununia civilă

Petrecerea de nuntă a fost una extrem de specială, ceremonia cununiei civile având loc într-un cadru feeric, decorat cu flori naturale, albe, iar cei doi miri au strălucit în ținute rafinate. Pentru că toți cei prezenți s-au bucurat de această etapă din viața sportivei, românca și soțul său au fost răsfățați cu cadouri speciale. Cel mai frumos cadou pe care Simona Halep l-a primit la nuntă a fost dezvăluit chiar de către jucătoarea de tenis. Aceasta a remarcat rachetele de tenis din partea doamnei Ruzici, acestea fiind un dar remarcabil, după ce fosta sportivă a evoluat la Roland Garros cu ele.

Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...