Unde a petrecut Natalia Mateuț, fiica marelui fotbalist de la Dinamo, Revelionul. Prezentatoarea a făcut furori cu ţinutele sumare

Stan Filon 01.01.2022, 09:46

Natalia Mateuț a petrecut de mama focului, de Revelion. Dacă multe vedete din România s-au văzut nevoite să stea și prin bucătărie ceva timp pentru a prepara delicatesele pentru petrecerea de Anul Nou, Natalia Mateuț a preferat să petreacă ziua în…costum de baie, deoarece aceasta este practic ținuta aproape oficială acolo unde a ales să plece.

Unde a petrecut Natalia Mateuț Revelionul

Frumoasa Natalia Mateuț a preferat să petreacă Revelionul departe de România. A lăsat frigul în urmă și a plecat în îndepărtatul Zanzibar. Vedeta s-a lăsat mângăiată pe tot corpul de soarele puternic, iar bronzul pe care l-a căpătat nu mai are nevoie de nicio prezentare, după cum veți vedea în Galeria Foto.

Fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din România, nu a petrecut doar Revelionul departe de casă, ci a făcut în Zanzibar și Crăciunul. Tot pe plajă, tot în costume provocatoare de baie. Românca este o adevărată apariție în Zanzibar și reușește să întoarcă toate privirile.

Unde a petrecut Natalia Mateut Revelionul
Unde a petrecut Natalia Mateut Revelionul

Prezentatoarea de televiziune a încins internetul

Co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare momentele frumoase din Zanzibar. A postat mai multe fotografii de la plajă, iar acestea au fost extrem de apreciate de fanii săi, mai ales că tânăra poartă costume de plajă foarte incitante.

Natalia Mateuț, în vârstă de 31 de ani, este de ceva timp sub lumina reflectoarelor. A intrat showbizz-ul din România pe când avea 17 ani, după cum a recunoscut chiar ea.

„Am intrat în showbiz acum 12 ani, pe la 17 ani, cochetând cu modelling-ul. Mă vedeam eu mare viitor model, pe vremea aceea, se şi purta să defilezi, prin cluburi şi pe la tot felul prezentări şi festivaluri de modă. Dacă apăreai pe un podium era tot ce iţi doreai, ca şi adolescentă. Anii au trecut şi mi-am dat seama că modelling-ul clar nu era pentru mine, dar propriu-zis, prima oară în showbiz, am participat la o prezentare de modă într-un club foarte cunoscut de la vremea respectivă. Toate camerele au sărit pe mine, şi-au dat seama că purtam un nume celebru, tatăl meu era foarte cunoscut, şi atunci am realizat ce multă curiozitate am stârnit asupra mea.

„Mi-am făcut o mulțime de prietene”

Au urmat tot felul de apariţii, tot din sfera modelling-ului, dar cu televiziunea am început pe la 20 de ani, când mi-am dat seama că îmi place foarte tare să vorbesc în faţa camerelor şi că sunt destul de curioasă să aflu lucruri. Am realizat că, mai mult decât să mă privesc la televizor, îmi place să fiu acolo, în lumea aia, să întreb, să fructific asta. Încă de la primele apariţii mi-am făcut o mulţime de prietene, cu care am şi păstrat legătura, chiar dacă între timp ele au renunţat la domeniul ăsta. Eram o gaşcă tare faină”, spunea vedeta pentru tvmania.ro.

Așadar, în Galeria Foto puteți vedea exact cum s-a distrat Natalia Mateuț în vacanța sa din Zanzibar, care încă nu s-a încheiat, vedeta urmând să se mai bucure de mare și de soare încă câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...