Unde a fugit Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu Alex Bodi. Acum stă într-o casă ca în povești

Redacția IMPACT 03.04.2020, 18:58
Unde a fugit Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu Alex Bodi. Acum stă într-o casă ca în povești

După o despărțire cu multe peripeții, ce a inclus chiar divorțul în mod oficial, la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par mai fericiți ca oricând împreună. Cei doi foști soți au decis că în perioada de față este cel mai bine să își fie alături unul altuia. De aceea, celebra blondină și fostul ei soț, dar actual iubit, s-au retras într-un loc ca-n povești.

Unde a fugit Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la mijlocul lunii martie. Între cei doi au existat numeroase scandaluri, în mariajul lor scurt, de doar șapte luni. Odată ce au pus punct lucrurilor la notar, pe 10 martie, afaceristul s-ar fi întors în Marea Britanie, acolo unde își facuse o nouă cucerire. Dar se pare că distanța de casă și de Bianca l-au făcut pe Alex Bodi să realizeze cât de mult o iubește în continuare, și că nu poate renunța la ea.

Unde a fugit Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu Alex Bodi. Acum stă într-o casă ca în povești
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au retras la Mediaș, pe perioada pandemiei, în casa afaceristului

De aceea, a revenit de urgență în România, în plină epidemie mondială, cu un avion privat, pentru a fi împreună cu blondina. La scurt timp de când au anunțat că s-au împăcat, fanii celor doi au putut observa că între ei există mult mai multă armonie și înțelegere, ca până acum. Alex Bodi a decis să se mute din Capitală, alături de Bianca, pe perioada pandemiei. Astfel că, omul de afaceri a revenit în locul său natal, adică în Mediaș, acolo unde deține o locuință de vis.

Blondina stă acum într-o casă ca în povești

Bianca și Alex Bodi locuiesc în prezent în vila acestuia foarte luxoasă din Mediaș. Cei care au făcut o astfel de dezvăluire au fost apropiații celor doi, iar casa în care blondina a ajuns să se ferească din cauza pandemie este una desprinsă din povești. Proprietatea deținută de omul de afaceri este una impresionantă și a fost înalțată cu doi ani în urmă. Vila lui Alex Bodi, pe care chiar el le-a prezentat-o tuturor, prin intermediul unei postări în mediul online, mai are o curte imensă sau o piscină. Totodată, garajul acestuia este suficient de încăpător, pentru cele șase autoturisme de lux, deținute de acesta, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe