Unde a fost surprinsă Simona Halep înainte de Sărbători. Sportiva a apărut într-o postură inedită. Video

Anca Manolica 18.12.2022, 17:28
Unde a fost surprinsă Simona Halep înainte de Sărbători. Sportiva a apărut într-o postură inedită. Video

De când a izbucnit scandalul în care Simona Halep este acuzată de dopaj, sportiva din Constanța nu a avut prea mult apariții în spațiul public. Recent, însă, ea a fost surprinsă într-o ipostază cu totul și cu totul inedită. Zilele trecut, ea a vizitat o școală din Constanța. Ce a făcut aici.

Imagini superbe cu Simona Halep, alături de copii

Fostul lider WTA trece printr-o perioadă nefastă a carierei sale, în această perioadă fiind concentrată să lucreze să demonstreze că este nevinovată în scandalul de dopaj în care este implicată. Așadar, ea a ales, cum de altfel ne-a și obișnuit până acum, să fie retrasă și să nu vorbească prea mult despre viața sa privată.

Aceasta și-a anulat și toate evenimentele pe care le avea programate în ultimele luni, acum, în praj de sărbători, preferând să stea în România, alături de cei dragi. A avut, așadar, timp să petreacă cu familia, a împodobit bradul pentru Crăciun și recent, ea a făcut și o vizită la o școală din Constanța.

Tenismena a cântat colinde cu copiii unei școli din Constanța

Dubla campioană de Grand Slam le-a făcut acum două zile o surpriză unor copii de la o școală din Constanța. Aceasta i-a vizitat și a ales să cânte colinde de Crăciun alături de ei. Cei mici au fost foarte încântați, dar zâmbetul de fericire s-a putut citi din plin și pe chipul sportivei.

Sportiva se pregătește de procesul în care este acuzată de dopaj

Simona Halep așteaptă să înceapă procesul de la tribunalul independent de la Londra, acolo unde va lupta cu toate puterile sale să arate că nu a consumat acea substanță interzisă voit. În presă au apărut mai multe informații potrivit cărora agenția de toxicologie și farmacologie pe care sportiva a angajat-o să îi investigheze cazul ar fi descoperit cum s-ar fi contaminat aceasta.

Se pare că suplimentele nutritive pe care le folosește fostul lider WTA ar fi fost contaminate accidental. S-ar fi găsit chiar și persoana care a greșit.

„Simona Halep a făcut un pas cheie în vederea ridicării suspendării pentru dopaj. S-a constatat că substanța se afla în supliment fără etichetare adecvată.

Simona Halep ar putea avea acum suspendarea provizorie ridicată după o audiere în fața Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului. Fostul număr unu mondial ar trebui să ofere dovezi convingătoare că a ingerat accidental substanță interzisă”, scriu americanii de la tennis365.com.

Citește și: A apărut imaginea cu Simona Halep de dinaintea testul antidoping. Unde a fost surprinsă alături de Patrick Mouratoglou

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...