Unde a dispărut Ana, prima soţie a lui Alex Velea. Fabulos ce face acum

Ioana Bucur 13.06.2021, 18:02

Antonia nu este prima femeie cu care artistul a vrut să își petreacă tot restul vieții. La aproape șapte ani de la divorțul ce a luat showbiz-ul prin surprindere, superba mulatră a fugit departe de România. Unde a dispărut Ana, prima soţie a lui Alex Velea. Fabulos ce facem acum.

Unde a dispărut Ana, prima soţie a lui Alex Velea

Înainte de Antonia, a fost Ana. După divorțul de celebrul artist, tânăra a decis să se retragă complet din viața publică, concentrându-se pe studii și implicându-se în mai multe proiecte admirabile. Prima soție a lui Alex Velea este absolventă de Economie și Medicină. După facultate, și-a deschis un cabinet de psihologie, în București, însă afacerea nu a funcționat pentru prea mult timp. Și-a încercat norocul și în Marea Britanie.

Ana și-a făcut bagajele și a plecat departe de România, stabilindu-se în Londra, pentru o vreme. Apoi, a acceptat una dintre cele mai mari provocări ale vieții: mutarea în Africa de Sud, unde ar avea câteva rude. Potrivit WOWbiz.ro, de când a ajuns pe continentul african, Ana s-a implicat în mai multe proiecte umanitare pentru zonele defavorizate din țara ce i-a devenit noul „acasă”.

Unde a dispărut Ana, prima soţie a lui Alex Velea
Ana și Alex Velea

„Nu mai eram Alex Velea pe care crescut părinții mei”

Ana și Alex Velea și-au jurat dragoste eternă, în fața altarului, însă povestea lor de dragostea se încheia doar patru ani mai târziu. Au format unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Anunțul divorțului a fost greu de acceptat și de înțeles nu doar pentru fanii artistului, ci și pentru Andreea Bănică, cea care le-a fost și nașă de cununie. Ea și Luacian Mitrea ar fi încercat să îl facă pe Alex să mai dea o șansă relației, motiv pentru care artistul ar fi rupt orice relație cu ei.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit la un moment dat Alex Velea.

N-a durat mult până când Alex Velea iubea din nou. Din momentul în care Antonia a intrat în viața lui, nimic nu a mai fost la fel. Cei doi sunt părinți și se pregătesc să devină, și în acte, o familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...