Unde a cucerit-o Adrian Enache pe Iuliana Marciuc. Amândoi erau căsătoriți în acel moment

Elena Avramescu 04.08.2020, 14:07

De 25 de ani, Adrian Enache și Iuliana Marciuc trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Au fost ani plini de fericire și iubire, cu care cei doi se mândresc, fiindcă nu au renunțat nicio secundă la iubirea mare ce și-o poartă.

Unde a cucerit-o Adrian Enache pe Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc, gazda emisiunii “Destine ca-n filme”, de la TVR 2, l-a cunoscut pe artistul Adrian Enache la mare, în anul 1995. Chiar dacă la acea vreme, Iuliana Marciuc era căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea, ea și Adrian și-au făcut jurăminte pentru toată viaţa. În plus, și Adrian era însurat, având cu soţia lui, Corina, o fiică, Diana, acum având vârsta de 23 ani.

Însă dragostea lor a fost pusă la zid de multă lume, iar după aceea cei doi au pus piciorul în prag. Iuliana și-a anunțat divorţul, iar în 2009 același lucru l-a fpcut și Adrian. La scurt timp după, Adrian Enache a cumpărat un apartament în Băneasa, în care cei doi locuiesc şi acum.

Unde a cucerit-o Adrian Enache pe Iuliana Marciuc
Unde a cucerit-o Adrian Enache pe Iuliana Marciuc

Adrian Enache și Iuliana Marciuc, dragoste cu năbădăi

„Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă. Doctor Lucia Sterian m-a ajutat să fac faţă situaţiei, să fiu mai îngăduitoare cu el şi cu posturile neplăcute în care am fost puşi eu şi părinţii mei.

Relaţia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei adevărate poveşti de iubire, cu momente de fericire nebună, cu vacanţe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărţeam clipele libere, dar şi cu zile de singurătate, încărcate de povara unei vieţi, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel», pentru că noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea.

Pot spune că ne completăm, avem preocupări şi gusturi comune şi că nu putem trăi fără iubire. El vine cu romantismul, eu cu pragmatismul, el cu visurile (doar e artist!), eu cu planurile concrete”, a povestit Iuliana Marciuc pentru Revista ”Taifasuri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...