Unde a ales să-și facă Andreea Marin vacanța de vară, în vreme de pandemie. Primele imagini din sejurul vedetei

Diana Dumitrache 09.07.2020, 08:58

După o perioadă extrem de încărcată, în care s-a dedicat campaniei umanitare împotriva coronavirusului, Andreea Marin a găsit timp pentru sufletul ei. Vedeta TV a plecat în vacanţă!

După muncă, şi răsplata! Andreea Marin a părăsit, pentru câteva zile, România

Andreea Marin este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Fanii aşteaptă cu nerăbdare noutăţi despre celebra prezentatoare TV. De curând, aceasta a anunţat pe pagina sa de Facebook ca a plecat să se reîncarce cu energie într-un loc de poveste.

Mai exact, „Zâna surprizelor” a petrecut clipe de neuitat în Croaţia.

O vacanţă de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A şi început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat şi a trebuit rapid să găsim o altă soluţie. Doream un tărâm cât mai apropiat de România. Asta pentru că e mai prudent acum astfel. Aveam nevoie atât de aer curat şi linişte, cât şi de soarele care să compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Aşadar, dacă puteam îmbina mişcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal. Şi am găsit soluţia: Croaţia!, a scris vedeta pe Facebook.

În ultima perioadă, Andreea Marin a strâns fonduri pentru spitalele care nu aveau măşti, halate, dar şi alte materiale de protecţie. Totul pentru tratarea pacienţilor bolnavi de Covid-19.

 Unde a ales să-și facă Andreea Marin vacanța de vară, în vreme de pandemie. Primele imagini din sejurul vedetei

Unde a ales să-și facă Andreea Marin vacanța de vară, în vreme de pandemie. Primele imagini din sejurul vedetei

Croaţia, ţara care a surprins-o tare plăcut pe „Zână”

Deşi a văzut aproape toată lumea, Andreea Marin a fost cu adevărat impresionată de micuţa ţară europeană.

Primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apă limpede, păsări şi peşti parcă din Rai. Cărări şi urcuş în inima muntelui săpat de timp, de vânt şi de ape. Case din lemn destinate cazării, clădite în mijlocul pădurii cu atâta bun gust, că în mod firesc te întrebai dacă nu ai vrea să trăieşti o veşnicie acolo. Mâncare simplă, sănătoasă. Frumuseţe fără limite.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a recunoscut că ar fi vrut să meargă în Italia, ca de obicei. Dar din cauza pandemiei de coronavirus a trebuit să se reorienteze.

Nu a fost ușor să ne schimbăm obiceiul: Italia, tara pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni… Dar vremurile te obligă, iată, să schimbi, să te adaptezi…

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...