Unde a ajuns să stea Sergiu Călărețul după ce a vândut casa din donații. Surpriza pe care i-a pregătit-o lui Moroșanu

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.04.2021, 17:24
Unde a ajuns să stea Sergiu Călărețul după ce a vândut casa din donații. Surpriza pe care i-a pregătit-o lui Moroșanu

Mulți se întreabă unde a ajuns să stea Sergiu Călărețul, după ce a vândut casa din donații. Cazul său a fost intens mediatizat la TV, când a fost surprins în plină pandemie de coronavirus călărind pe străzile din Iași. Tânărul a emoționat o țară întreagă când s-a aflat că mergea să-i ducă de mâncare soției sale, care tocmai ce născuse un băiețel.

Unde a ajuns să stea Sergiu Călărețul după ce a vândut casa din donații

Luptătorul Cătălin Moroșanu a fost foarte impresionat de cazul tânărului călăreț, mai ales după ce a aflat că locuia cu copiii săi într-o singură cameră. Vedeta a strâns bani și i-a ridicat lui Sergiu și familiei sale o casă foarte frumoasă, în care să locuiască cu copiii și soția sa. Timpul a trecut, nou-născutul a împlinit un an, iar imediat s-a aflat că Sergiu nu mai locuiește în casa din donații, deoarece a vândut-o. S-a speculat mult că Sergiu și-a vândut locuința și și-a cheltuit banii pe mașini scumpe, însă acum s-a aflat adevărul.

Sergiu și-a luat familia și s-a mutat la socrii, unde a mai construit o cameră. Tânărul în vârstă de 23 de ani a spus acum și ce a făcut cu restul de bani. Familia sa este tare mâhnită de cele care s-au auzit despre Sergiu. Socrul său spune că tânărul nu și-a luat mașini scumpe și nici nu a dat petreceri.

Unde a ajuns sa stea Sergiu Calaretul dupa ce a vandut casa din donatii
Unde a ajuns sa stea Sergiu Calaretul dupa ce a vandut casa din donatii

Sergiu spune că nu își permitea să locuiască în casa din donații, deoarece cheltuielile erau prea mari

Și-a ajutat frații cu bani, iar acest lucru ar trebui să-l cunoască și Cătălin Moroșanu, cel care l-a ajutat pe Sergiu. Sportivul se pare că ar fi fost destul de supărat când a aflat că Sergiu a vândut casa. Tânărul și-a motivat gestul prin faptul că nu avea cum să locuiască în acea casă, deoarece cheltuielile lunare erau destl de ridicate.

”Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...