Unde a ajuns să lucreze Rocsana Marcu, după ce a pozat de două ori în Playboy România

Emanuela Pană 15.08.2021, 15:19

În urmă cu aproape un an, Rocsana Marcu lua o decizie foarte importantă pentru viitorul ei, hotărând să-și schimbe locul, că poate astfel își va schimba și norocul. Femeia a părăsit România și a plecat în Anglia împreună cu fetele ei, unde s-a și reprofilat. De curând, Rocsana a fost ironizată pe rețelele sociale, după ce a apărut într-o reclamă a companiei la care lucrează în prezent. Cu ce se ocupă mai exact vedeta, afli în rândurile de mai jos.

Unde a ajuns să lucreze Rocsana Marcu

La scurt timp după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre cele două fiice ale ei, fost primar de Giurgiu, care nu voia să-și recunoască fata, Rocsana Marcu a părăsit țara și s-a mutut în Anglia, unde s-a angajat la o agenție imobiliară pentru a-și câștiga traiul. Dat fiind faptul că metropola britanică are cam cele mai ridicate prețuri la case din lume, dar și grație aspectului ei fizic, femeia a ajuns să câștige bani frumoși, având mare priză la clienți.

În ciuda faptului că românca noastră are un deficit de accent considerabil, englezii au primit-o cu brațele deschise, mai ales după ce au văzut că aceasta se descurcă „al naibii de bine“. Pentru că într-o agenție imobiliară se impune o altfel de conduită, Rocsana Marcu a fost nevoită să renunțe, cel puțin pentru moment, la hainele decoltate, acum axându-se mai mult pe haine de tip bussines-casual.

Cum vedeta nu are emoții în fața camerelor de luat vedere, lucru la care am putea spune că a contribuit și experiența în cadrul Playboy România, colegii englezi au profitat de acest lucru și au pus-o să realizeze o reclamă pentru Facebook, în care să vorbească despre beneficiile colaborării cu agenția pentru care lucrează.

Nu știm dacă decizia a fost una 100% inspirată, pentru că filmulețul a fost descoperit și de câțiva „cârcotași“ români, care au „trollat-o“ la greu pe vedetă, scoțând la iveală anumite lucruri din trecutul său și chiar scornind anumite povești. Bineînțeles că românii nu s-au putut abține din a face și câteva „glumițe“ despre accentul ei est-european.

Citește și: Unde a ajuns să lucreze soția polițistului Bogdan Gigină, la 5 ani de la moartea acestuia. Mărturisirea incredibilă făcută de Gabriel Oprea

Vedeta a pozat de două ori în Playboy România

Unul dintre românii profund amuzați de accentul Rocsanei nu a ezitat să îi lase un comentariu mai puțin prietenos, care sună cam așa: „Ce faci fă, Belou?“. „She is Romanian Playboy“, a mai scris un internaut, făcând referire la cele două apariții ale vedetei în cea mai cunoscută revistă pentru adulți.

Rocsana Marcu, ironizată de români pe rețelele sociale
Rocsana Marcu, ironizată de români pe rețelele sociale

„Nu-mi vine să cred că este la o agenție imobiliară în Anglia. Este o prezentatoare TV din România“, a notat o româncă, în limba engleză. „Nu sună deloc a engleză“, și-a dat cu părerea un alt român.

Fiind probabil obișnuită deja cu astfel de abordări, Rocsana Marcu nu a reacționat la comentariile de hate, însă unul dintre colegii vedetei a făcut-o în locul ei.

Mulți dintre voi ar putea spune că este într-un domeniu greșit sau lucruri de genul acesta. Dar dacă vreți să vedeți un agent imobiliar de top, atunci căscați ochii și ascultați-o, s-ar putea să învățați ceva pentru că este a naibii de bună“, a scris bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...