Unde a ajuns să lucreze Elena Marin după ce și-a terminat banii de la Survivor

Emanuela Pană 24.09.2021, 08:11

Elena Marin a fost una dintre cele mai puternice concurente de la „Survivor România 2021“, ajungând până în semifinale, dar și una dintre cele mai controversate prezențe feminine din concurs. Pentru ea, ca și pentru ceilalți faimoși și războinici, show-ul s-a terminat, iar după o perioadă de readaptare, viața își reia cursul obișnuit. Fosta faimoasă nu a lăsat, însă, timpul să treacă pe lângă ea, căci s-a angajat, și nu mică vă va fi surprinderea când vă vom spune unde. Mai multe detalii, în continuare.

Unde lucrează Elena Marin, după terminarea Survivor 2021

Înainte de a reintra „în pâine“ după experiența din Republica Dominicană, Elena Marin s-a bucurat de o scurtă vacanță. Timpul nu i-a permis să se relaxeze prea mult, căci fosta faimoasă a avut de recuperat din punct de vedere fizic pentru show-urile de dans la care obișnuiește să participe alături de cântăreața și dansatoarea Andreea Bălan.

Pe lângă această activitate pe care o desfășoară, Elena Marin mai are un job, de care nu știe însă prea multe persoane. Fosta concurentă de la „Survivor România 2021“ este în prezent angajata lui Nicușor Dan! Nu în mod direct, dar în subordinea primarului Capitalei. Dansatoarea Andreei Bălan lucrează la Circul Metropolitan București, o instituție susținută din bugetul Primăriei Capitalei, condusă începând de anul trecut de Nicușor Dan.

Informația poate fi verificată pe contul de Facebook al Elenei Marin, unde se găsesc mai multe detalii despre cariera sa profesională. Cel mai probabil, fosta concurentă de la „Survivor“, show difuzat de Kanal D, face parte din corpul de balet de la fostul „Circ de stat“.

Fosta concurentă și-a încercat norocul și în actorie

Elena Marin are în prezent 34 de ani și este absolventă a liceului de coregrafie „Floria Cappsali“, precum și a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București. Pentru ea, faima a venit odată cu participarea la emisiunea „Răi da’ buni“, unde a fost asistenta lui Mihai Morar. În urmă cu mai mulți ani, Elena a cochetat și cu actoria, apărând în câteva telenovele, precum: „Secretul Mariei“, „Burlacii“ sau „Spitalul de Urgență“.

Citește și: Rămâne Elena Marin fără logodnic? Trebuia să se mărite după Survivor, dar când a ajuns acasă a avut o surpriză

Se mai căsătorește fosta concurentă de la Kanal D?

Înainte de încheierea celui mai urmărit show dat de Kanal D, „Survivor România 2021“, se zvonea că, la întoarcerea în țară a Elenei Marin, partenerul ei, Andrei, o va aștepta cu o cerere în căsătorie. Astăzi, însă, nu mai bat clopote de nuntă. Încă nu se cunosc motivele pentru care bărbatul amână să facă pasul, însă cert este că Elena Marin își dorește foarte mult o familia.

Unde lucrează acum Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor
Unde lucrează acum Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor

La începutul lunii iulie, Andrei mărturisea că este gata să o ceară de soție pe Elena Marin la întoarcerea acesteia în țară, precum și că îi pregătește o uriaşă surpriză alesei inimii sale. În ciuda acestui fapt, fosta faimoasă susținea că nu a discutat nimic despre căsătorie cu partenerul ei.

Nu mi-a dat nimic de bănuit până acum despre asta. Am auzit şi eu ceva, dar să ştiţi că nu am discutat nimic cu Andrei pe tema căsătoriei“, declara Elena Marin, nu cu mult timp în urmă.

Andrei nu a găsit încă un moment potrivit?

Pentru a ieși elegant din dilema creată de jurnaliști, fosta faimoasă a spus că, probabil, partenerul ei nu a găsit încă momentul potrivit pentru o cerere în căsătorie.

Poate Andrei, logodnicul meu, nu a găsit încă momentul potrivit pentru o asemenea propunere. Vă pot spune că încă nu mi-am revenit după încercările din Republica Dominicană.

După cum nici despărţirea asta lungă, de peste şase luni, nu ne-a făcut bine. Încercăm încă, împreună, să stingem focul ăsta care s-a aprins după o atât de lungă despărţire“, a mai spus fosta concurentă de la „Survivor“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...