EXCLUSIV

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nimeni n-a vrut să-l ajute pe artist

Nicu Stan 12.04.2021, 12:26

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nimeni n-a vrut să-l ajute pe artist. Ce fac mai nou soțul și fiul artistei, pentru a mai uita de supărare, citiți în articolul de mai jos.

Unde locuiesc Aurel Pădureanu și fiul său după ce au fost evacuați din vila din Bragadiru. Vecini spun că aceștia și-au făcut un obicei

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. Nimeni nu s-a oferit să îl ajute pe artist, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu regina muzicii lăutărești cât a fost în viață, lucru care a făcut-o să moară cu o mare supărare în suflet.

Astfel, acum, Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste și fiul lor, Alex, au ajuns să se mute într-un bloc din cartierul Rahova după ce au fost dați afară din vila în care au locuit și care era situată în Bragadiru.

Unde s-a mutat Aurel Padureanu
Unde s-a mutat Aurel Padureanu

Ce face Aurel Pădureanu în fiecare zi

Mai nou, pentru a mai uita probabil de necazurile care s-au abătut asupra lor, Aurel Pădureanu și fiul lui au fost văzuți de către vecinii din cartier deseori plimbându-se pe străzi. Și-au făcut din asta un obicei, iar lumea s-a obișnuit să îi vadă aproape zilnic pe artist și pe fiul regretatei cântărețe.

Moartea Corneliei Catanga a venit ca o bombă în rândul apropiaților ei, precum și al fanilor care o urmăreau și o apreciau pentru melodiile ei.

Cornelia Catanga a murit supărată

Și chiar dacă era o persoană publică bine văzută, înconjurată de prieteni, Aurel Pădureanu a facut o dezvăluire uimitoare despre durerea cu care acesta a plecat pe lumea cealaltă.

”Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia. Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit antenastars.ro.

Cornelia Catanga a decedat din cauza complicațiilor aduse de virusul ucigaș. Astfel, regina muzicii lăutărești a făcut un stop cardio-respirator în momentul în care cadrele medicale au încercat să o intubeze, pentru că aceasta nu mai putea respira singură.

Urmăriți Impact.ro și pe