Una dintre vedetele Pro TV a făcut nuntă în secret. Cu cine s-a căsătorit frumoasa prezentatoare

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 25.08.2021, 09:31

Este una dintre vedetele Pro TV admirate pentru frumusețea nativă, însă nimeni nu se aștepta ca prezentatoarea să facă pasul cel mare în secret. Vedeta trustului din Pache Protopopescu a făcut nuntă recent, luând decizia de a-și uni destinul de bărbatul care o face fericită. Puțini cunosc însă faptul că aceasta a mai fost căsătorită în trecut, divorțând tot în secret de fostul său soț. Cu toate acestea, în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste, pe care a oficializat-o la Starea Civilă.

Cu cine s-a căsătorit una dintre vedetele admirate din Pro TV

Fanii Pro TV o admiră de ani buni pe cea care poate fi considerată una dintre cele mai sexy vedete ale trustului. Puțini știu însă că frumoasa prezentatoare a trecut prin momente frumoase și mai puțin frumoase în viața sa amoroasă. Discretă din fire, aceasta s-a căsătorit recent în secret, cu bărbatul iubit. Ceremonia, în care Magda Pălimariu și-a unit destinul de cel al partenerului său de viață, a avut loc de curând, căsătoria celor doi fiind oficiată la Primăria Sectorului 1.

La fericitul eveniment au participat doar familiile celor doi soți și prietenii foarte apropiați ai acestora. Ceea ce au remarcat însă sursele ciao.ro este faptul că Magda a apărut într-o ținută impecabilă. Prezentatoarea de la Pro TV a îmbrăcat o rochie albă, care i-a pus în valoare formele, în timp ce soțul său, despre care nu se cunosc detalii, a optat pentru un costum bleumarin. Cuplul de îndrăgostiți a ales să oficializeze relația din punct de vedere legal, dar și printr-o ceremonie religioasă. Aceasta din urmă a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae, în aceeași zi.

Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea, explica Magda Pălimariu la un moment dat.

Cu cine s-a căsătorit una dintre vedetele Pro TV, în secret
Magda Pălimariu, nuntă în secret
foto – ciao.ro

Magda Pălimariu a mai fost căsătorită în trecut, însă a divorțat după numai un an de mariaj

Anul 2016 a fost un an care a adus tristețe în sufletul Magdei Pălimariu. Îndrăgita prezentatoare a rubricii meteo de la Pro TV trecea printr-un divorț. După o relație care a durat cinci ani și un mariaj de numai un an de zile, vedeta încheia un capitol frumos, în care s-a bucurat de legătura cu bărbatul care i-a furat inima. Și atunci, Magda a preferat să păstreze discreția în privința identității celui alături de care a împărțit cei cinci ani din viață.

Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară, povestea Magda Pălimariu.

Urmăriți Impact.ro și pe