Una dintre cele mai frumoase românce i-a dat papucii fiului lui Victor Pițurcă. Cristina Ich a făcut anunțul: „În sfârşit, sunt fericită”

Ioana Bucur 02.10.2022, 10:42

O nouă despărțire în showbiz-ul românesc tocmai a fost anunțată. Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din România, i-a dat papucii fiului lui Victor Pițurcă. Mesajul postat recent în mediu online de brunetă nu lasă loc de interpretări sau îndoieli. Ce dezvăluiri făcea vedeta despre nefericirea pe care o simțea alături de băiatul celebrului antrenor.

Cristina Ich s-a despărțit de fiul lui Victor Pițurcă

Cristina Ich a rupt tăcerea și a anunțat, pe o platformă de social media, că ea și fiul lui Victor Pițurcă au decis să pună punct relației. Cei doi au împreună un băiețel, Noah. În mesajul său, vedeta precizează că este acum singură, neatașată, nemăritată și, în sfârșit, fericită.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a spus bruneta, pe o platformă de social media, unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

Despărțirea celor doi vine la doar câteva luni de la declarațiile tranșante făcute de brunetă despre dezamăgirile și frustrările pe care le simțea în cuplu. Atunci, Cristina Ich recunoștea că Noah a apărut în viața lor foarte repede, după nici jumătate de an de când se cunoșteau și că, dacă nu era copilul, și-ar fi spus deja adio demult.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, povestea vedeta.

Una dintre cele mai frumoase românce i-a dat papucii fiului lui Victor Pițurcă. Cristina Ich a făcut anunțul: „În sfârşit, sunt fericită”

„Alex nu m-a găsit în gunoi”

Cristina mărturisea, în acel interviu, că Alex, tatăl copilului ei, este un bărbat „căruia îi plac viața și distracțiile” și că l-a lăsat mereu să facă tot ce și-a dorit, însă nu poate trece cu vederea peste unele lipsuri în viața de cuplu.

„Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea”, spunea Cristina Ich.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...