Un top model din Rusia, găsită moartă lângă o bază militară NATO. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Andrei Cezar 11.09.2020, 09:41
Un top model din Rusia, găsită moartă lângă o bază militară NATO. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Este anchetă de proporții în Italia, după ce un top model rus a fost găsită moartă în apropierea unei baze militare NATO, relatează AFP, citată de Adevărul. Trupul fără haine al Galinei Fedorova a fost găsit în mare, în largul unei localități de pe insula italiană Sardinia. Anterior nefericitului eveniment, fotomodelul și iubitul ei închiriaseră o barcă pneumatică pentru o plimbare, scrie presa din peninsulă. Partenerul de viață al Galinei a supraviețuit. Iată ce a declarat bărbatul.

Top model din Rusia, găsită moartă în apropierea unei baze militare NATO din Italia

Potrivit presei italiene, Galina Fedorova, în vârstă de 35 de ani, era un model cunoscut în special pentru aparițiile sale în reviste dedicate bărbaților, precum Playboy și Penthouse. Trupul său a fost găsit, sâmbătă, în largul localității Teulada din sudul insulei Sardinia, iar potrivit anchetatorilor, tânăra ar fi murit înecată.

„Ancheta continuă şi, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra a murit înecată”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la parchetul din Cagliari, capitala Sardiniei.

Cotidianul local Unione sarda relatează că fotomodelul se afla în Italia împreună cu iubitul și fotograful său, Generius Tavarov, un bărbat de 40 de ani de naţionalitate ruso-engleză. Potrivit spuselor acestuia, cei doi închiriaseră o barcă pneumatică pentru o plimbare în largul coastelor Sardiniei. La un moment dat, ei au vrut să facă o baie în mare, iar după ce au sărit în apă, barca s-ar fi desprins din ancoră și s-ar fi îndepărtat.

Bărbatul a reușit să înoate până la uscat, însă din nefericire tânăra nu a putut face același lucru.

Un top model din Rusia, găsită moartă lângă o bază militară NATO. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt
Un top model din Rusia, găsită moartă lângă o bază militară NATO. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Suspiciuni de spionaj?

Parchetul din Cagliari a confiscat telefoanele mobile, un aparat foto, un laptop şi o dronă de pe barcă. Anchetatorii au analizat și ambarcațiunea celor doi și au constatat că prezenta urme de impact, care ar fi putut să rezulte în urma ciocnirii de un recif, sau cu o altă barcă. De asemenea, în ambarcațiune au fost găsit și sticle de alcool.

Autoritățile din Italia au deschis un dosar de ucidere din culpă, spun aceleași surse.

În urma autopsiei cadavrului Galinei Fedorova a fost stabilit că moartea ei a survenit în urma înecului. Chiar și în aceste condiții, autoritățile din peninsulă vor să elimine orice altă ipoteză, având în vedere că trupul său a fost găsit în apropierea unei baze militare NATO, iar originile ei sunt rusești. Astfel, oamenii legii vor să înlăture suspiciunea unei ”misiuni de spionaj” care să fi avut ca acoperire o plimbare cu barca.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe