Un TIR a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea. Cum s-a declanșat incendiul, chiar în mijlocul traficului

Andreea Bisinicu 22.01.2021, 11:20
Un TIR a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea. Cum s-a declanșat incendiul, chiar în mijlocul traficului

Un TIR a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea. Cum s-a declanșat incendiul, chiar în mijlocul traficului. Un camion încărcat cu vaselină a ars ca o torță vineri dimineața în județul Vâlcea. Incidentul a avut loc în jurul orei 06.45 pe Drumul Național 7 în dreptul localității Bujoreni, chiar la intrarea cu poligonul. Inițial, traficul a fost blocat complet. Cum au gestionat autoritățile situația.

Un TIR a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea

Un camion în loc a luat foc pe Drumul Național 7, în localitatea Bujoreni din județul Vâlcea, chiar la intrarea cu poligonul. Șoferul tirului ar fi observat în oglinda retrovizoare că ieșea fum din zona remorcii și a oprit imediat în cel mai apropiat refugiu pe care l-a găsit în drum. A văzut că flăcările se extind cu rapiditate așa că a chemat ajutor. La fața locului au intervenit două echipe Asas cu zece subofițeri de la Inspectoratul pentru situații de Urgență Vâlcea, cu mai multe autospeciale cu apă și spumă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În momentul extinderii incendiului, camionul era parţial ieşit în afara căii de rulare, dar sub o linie de tensiune. În acest caz, a fost nevoie de intervenţia companiei de distribuţie a energiei electrice pentru deconectarea reţelei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vâlcea, Cătălin Udrea, traficul a fost blocat temporar. Pompierii au lucrat aproape trei ore pentru lichidarea incendiului.

Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa trei ore, cu patru autospeciale de apa si spuma
Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa trei ore, cu patru autospeciale de apa si spuma

„Tirul se afla în afara părții carosabile, însă polițiștii prezenți la fața locului au închis total circulația, astfel încât intervenția militarilor ISU să nu fie afectată. Ulterior, circulația s-a desfășurat pe un singur fir”.

Un TIR a luat foc pe DN7, în județul Vâlcea. Pompierii au lucrat aproape trei ore pentru lichidarea incendiului, echipați cu patru autospeciale cu apă și spumă. Conform autorităților vâlcene, în jurul orei 9.00 dimineața, traficul a fost reluat pe DN 7, în ambele sensuri.

Incendiu la cea mai mare fabrică de vaccinuri anti-COVID-19 din lume

Vești rele vin și din străinătate. Joi, 21 ianuarie, a avut loc un incendiu la cea mai mare fabrică de vaccinuri împotriva coronavirusului din lume. Totul s-a întâmplat la Serum Institute din India. Flăcările au mistuit institutul, relatează știrile locale din presa indiană. Potrivit declarațiilor oficialilor institutului, producția de vaccinuri anti-COVID-19 Covieshield, dezvoltată de AstraZeneca, nu a fost deloc afectată.

“Am trimis acolo şase sau şapte camioane de pompieri. Nu avem alte informaţii cu privire la amploarea incendiului sau dacă cineva este în pericol”, a declarat pentru AFP un oficial al serviciului local de pompieri. Echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului”, a declarat pentru AFP poliţia din Pune, fără a oferi alte detalii.

Se pare că focul ar fi izbucnit de la o clădire în construcții, alăturată, care a fost mistuită de flăcări. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla care sunt pagubele exacte și motivele reale de la care a pornit incendiul devastator de la institutul prestigios din India.

Urmăriți Impact.ro și pe