Un tânăr de 29 de ani din Arad, bătut fără milă pe stradă până a ajuns în stare de inconștiență

Elena Avramescu, Ozana Mazilu 26.08.2021, 10:45
Un tânăr de 29 de ani din Arad, bătut fără milă pe stradă până a ajuns în stare de inconștiență

Se pare că băiatul a fost dezbrăcat de haine, după care atacatorii i-au dat apoi foc la haine iar apoi l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Băiatul a ajuns în stare gravă la spital, la Unitatea de Primire Urgențe Arad, având dinții rupți și fractură de maxilar. În plus, era în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple.

Un tânăr din Arad, bătut fără milă pe stradă

La scurt timp după a fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că tânărul trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.

În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, a declarat IPJ Arad.

Rudelor băiatului au declarat că acesta ar fi fost bătut crunt de trei persoane și ar fi fost și tâlhărit pentru că i s-au furat banii pe care îi avea asupra sa, dar și telefonul mobil. Băiatul se îndrepta spre casă atunci când agresorii săi se deplasau în direcția opusă și l-ar fi întrebat dacă deranjează, băiatul răspunzând negativ.

A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis . El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească, au spus rudele victimei, potrivit aradon.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe