Un tânăr de 25 de ani a murit la Festivalul Saga. Alți doi sunt internați la Terapie Intensivă

Stan Filon 04.06.2022, 21:57
Un tânăr de 25 de ani a murit la Festivalul Saga. Alți doi sunt internați la Terapie Intensivă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit la Festivaul Saga, care se desfășoară pe Național Arena, din București. Se pare că tânărul a murit în urma unei supradoze de droguri. Alte două persoane se zbat între viață și moarte la secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din București, după ce au consumat droguri la același festival unde se află mii de tineri.

Un tânăr de 25 de ani a murit la Festivalul Saga

Petrecerea de la Festivalul Saga, din București, s-a terminat foarte prost pentru un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta era cetățean din Republica Moldova și venise să se distreze la festivalul din București, însă se pare că a exagerat cu consumul de droguri, potrivit România TV.

Acesta s-a prăbușit pe Național Arena, iar medicii de pe ambulanța care l-a transportat la spital au văzut că pe mâna stângă avea mai multe semne de înțepături. Tânărul din Republica Moldova a murit în drum spre spital, medicii nemaiputând să facă nimic pentru el.

Un tanar de 25 de ani a murit la Festivalul Saga
Un tanar de 25 de ani a murit la Festivalul Saga

Alți doi tineri sunt la Terapie Intensivă

Alți doi tineri se zbat între viață și moarte la Spitalul Pantelimon și Spitalul Floreasca, acolo unde au ajuns direct de la Festivalul Saga, după ce au consumat droguri. Aceștia se află internați pe secția de Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați privind starea lor.

„Au fost, într-adevăr, trei tineri pe care i-am preluat de la festival. Unul, din păcate, cu toate eforturile medicale depuse, a decedat în drum spre Spitalul Pantelimon”, a declarat un medic SABIF pentru libertatea.ro.

De la începutul festivalului, care ține timp de trei zile, 30 de persoane au fost descoperite cu substanțe interzise asupra lor, fiind conduse la secție de oamenii legii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...