Un tânăr a vrut să cumpere cocaină de 8.000 de lei și a primit aspirină pisată. Nervos, a mers direct la Poliție

Ioana Bucur 23.08.2022, 21:24
Un tânăr a vrut să cumpere cocaină de 8.000 de lei și a primit aspirină pisată. Nervos, a mers direct la Poliție

De loc din Cupșeni, o localitate din Maramureș, un tânăr își făcea planuri mari de viitor, însă nu legale. A vrut să cumpere cocaină în valoare de 8.000 de lei, sperând să obțină un profit frumos de pe urma vânzării substanței interzise. Doar că, după ce a achitat suma, și-a dat seama că a fost păcălit și a primit, de fapt, aspirină pisată. Scos din minți că a devenit victima unei înșelăciuni, s-a dus direct la Poliție, în căutarea dreptății.

A crezut că a plătit 8.000 pentru cocaină, dar a primit aspirină pisată

Pare doar o poveste, însă este o întâmplare cât se poate de reală. Totul s-a întâmplat în localitatea Cupșeni din Maramureș. Un tânăr în vârstă de 20 de ani pus pe afaceri a strâns o sumă destul de mare pe care voia să o investească într-o substanță interzisă.

Prin cunoștințe comune, a luat legătura cu un individ care i-a spus că îi poate vinde droguri. După negocieri, au stabilit ca prețul pe care să îl achite tânărul să fie de 8.000 de lei. După ce a achitat suma cerută, a primit plicurile în care era convins că era cocaină, unul dintre cele mai scumpe droguri de pe piață.

Pus pe treabă, convins, probabil, că va face un profit frumos, tânărul din Cupșeni a început să vândă plicurile prietenilor. Nu a durat mult până când a început să primească numeroase reclamații, „clienții” susținând că praful alb nu avea niciun efect.

Un tânăr a vrut să cumpere cocaină de 8.000 de lei și a primit aspirină pisată. Nervos, a mers direct la Poliție

„Victima” a mers direct la Poliție

În cele din urmă, a aflat că plătise 8.000 de lei nu pentru cocaină, ci pentru aspirină pisată. Deranjat că a fost păcălit, s-a dus direct la Poliție pentru a i se face dreptate.

În fața oamenilor legii, el a explicat că a plătit 8.000 de lei pentru mai multe plicuri în care credea că este cocaină, însă a primit, în schimb, aspirină pisată, substanță ce, evident, nu a avut efectul pe care îl doreau clienții lui și că a fost victima unei înșelăciuni.

Cu siguranță a fost o premieră pentru polițiștii care i-au ascultat povestea. Cu toate astea, în condițiile în care aspirina – chiar dacă este pisată și praful pus în pliculețe suspecte – nu face parte din categoria substanțelor interzise prin lege, a fost deschis un dosar penal pentru înșelăciune, așa cum și-a dorit tânărul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...