Un suedez a crezut că a găsit metoda perfectă pentru a fenta munca: s-a sunat singur 55 de ore. Cum s-a justificat în fața superiorilor după ce a fost prins

Nicu Stan 09.09.2021, 16:06
Un suedez a crezut că a găsit metoda perfectă pentru a fenta munca: s-a sunat singur 55 de ore. Cum s-a justificat în fața superiorilor după ce a fost prins

Un bărbat din Suedia a crezut că a găsit metoda perfectă pentru a fenta munca. Bărbatul s-a sunat singur nu mai puțin de 55 de ore. Cum s-a justificat în fața superiorilor după ce a fost prins și ce măsuri au luat aceștia, vedeți în articolul de mai jos.

Ce i-a trecut unui suedez prin cap să facă pentru a se sustrage de la atribuțiile de serviciu. Nimeni nu s-ar gândi la așa ceva

Un suedez a crezut că a găsit modalitatea pefectă de freca menta la locul de muncă. Nu a fost chiar așa, șefii bărbatului au sesizat că ceva este suspect astfel că au dispus o anchetă internă. Ancheta internă a dezvăluit că bărbatul se sustrăgea sistematic de la atribuțiile de serviciu.

Bărbatul din Suedia, consultant fiscal, a găsit o modalitate bizară de a se sustrage de la locul de muncă. Acesta s-a asigurat că nimeni nu îl va putea contacta telefonic timp de 55 de ore, apelându-și insistent propriul număr de telefon. Metoda s-a dovedit eficientă, până când superiorii săi şi-au dat seama ce se întâmplă, infomează bfmtv.com.

Angajatul se suna singur pe telefon, astfel ca era ocupat mai toata ziua pentru clienti
Angajatul se suna singur pe telefon, astfel ca era ocupat mai toata ziua pentru clienti

Bărbatul se suna singur pe numărul de telefon

”În loc să preia apeluri de la clienţi, Andreas şi-a ţinut numărul de mobil ocupat, astfel încât oamenii să fie redirecţionaţi către colegii săi”, se arată în raportul disciplinar scris de Autoritatea Suedeză Fiscală.

Astfel, în perioada cuprinsă între 10 martie şi 5 mai, suedezul în vârstă de 28 de ani, şi-a apelat propriul număr de telefon de nu mai puțin 32 de ori, adunând un total de 55 de ore pierdute la locul de servici. Asta înseamnă echivalentul a 7 zile lucrătoare, pe parcursul a două luni de zile, anunță cimpania unde bărbatul muncește.

Apelurile durau ore întregi

”Unele apeluri durau ore întregi”, motiv pentru care şefii bărbatului au devenit suspicioşi.

Tânărul suedez și-a recunoscut fapta, chiar dacă ancheta internă demonstrează că acesta a continuat convorbirile interminabile de cel puţin patru ori după întrevederea disciplinară cu șefii săi.

Un hamal turc al unui hotel a primit o moștenire uriașă de la un client englez

Pe de altă parte, în luna mai, bărbatul din Suedia s-a apărat în fața concducerii declarând că are ”o motivaţie extrem de scăzută” să muncească.

Pe de altă parte, angajatul unui hotel din Turcia, un hamal, a primit moștenire o avere de la un client englez care își petrecea concediile acolo unde muncea bărbatul. Suma nu a fost dezvăluită, însă bărbatul turc se pare că nu va trebui să mai muncească niciodată.

Angajatul, profund impresionat de gestul englezului

”Ne-a tratat de parcă am fi făcut parte din propria sa familie. El a contribuit chiar şi la educaţia copiilor mei. Bineînţeles că am fost emoţionanţi”, a declarat Taskin Dasan care a fost în stare de şoc când a aflat de moştenire.

Urmăriți Impact.ro și pe