Un şoricel, filmat mâncând dintr-un ou de ciocolată pe raftul unui celebru magazin din România. Ce spun reprezentanţii retailerului

Nicu Stan 08.07.2021, 20:16
Un şoricel, filmat mâncând dintr-un ou de ciocolată pe raftul unui celebru magazin din România. Ce spun reprezentanţii retailerului

Un şoricel, filmat mâncând dintr-un ou de ciocolată pe raftul unui celebru magazin din România. Ce spun reprezentanţii retailerului, vedeți în articolul de mai jos.

Șobolan filmat într-un mare magazin în timp ce servea un ou de ciocolată. Ce spun reprezentanții magazinului

Un șobolan a fost filmat mâncând dintr-un ou de ciocolată pe raftul unui celebru magazin din România situat în Cluj.

Un client a filmat un lobolan care se înfrupta dintr-uo de ciocolată pe raftul unui hypermarket Auchan, situat în Iulius Mall Cluj.

Sobolanii de la Mega Image
Sobolanii de la Mega Image

Cum s-a întâmplat totul

”Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat martorul, potrivit stiridecluj.ro.

Reprezentanții magazinului au făcut declarații vizavi de întâmplarea nefericită, atât pentru ei, cât și pentru clienți. De asemenea, magazinul susține că incidentul este unul izolat și a luat imediat măsurile ce se impun într-o asemenea situație.

Ce spune magazinul Auchan

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Când a făcut magazinul ultima deratizare

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează magazinul Auchan.

Incidentul s-a repetat în ultima perioadă în mai multe magazine din țară. Astfel, doi șobolani au fost surprinși de clienții unui magazin Mega Image din Sectorul 1 al Capitalei, în timp ce se serveau dintr-un covrig aflat pe rafturile de patiserie ale magazinului.

Scuzele magazinului Mega Image

”Ne dorim să acordăm scuze tuturor clienților noștri în urma incidentului neplăcut petrecut în magazinul nostru din Ion Mincu și să asigurăm pe această cale că intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul menționat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri. Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spațiul din magazin este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.

Mega Image monitorizează magazinele

În prezent, analizăm soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, arată Mega Image.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe