Șoferul teribilist din București, reținut de polițiști. Ce riscă bărbatul după ce a lansat amenințări la adresa oamenilor legii

Anca Manolica, Badea Violeta 27.10.2022, 18:10
Șoferul teribilist din București, reținut de polițiști. Ce riscă bărbatul după ce a lansat amenințări la adresa oamenilor legii

Întâmplare ca în filme petrecută în seara de miercuri, 26 octombrie, într-o intersecție intens circulată din Capitală. Un șofer a fost filmat în timp ce a fugit chiar de sub nasul polițiștilor. Asta, în ciuda eforturilor forțelor de ordine de a îl scoate din mașină în timp ce se afla la semafor. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat, după ce acesta și-a abandonat autoturismul.

Scene incredibile într-o intersecție din Capitală. Un șofer a demarat în trombă și a fugit chiar de sub nasul polițiștilor

Update joi, 27 octombrie, ora 18:10: Șerban Michelle Antonio, tânărul care i-a sfidat pe polițiștii din București, lovind două mașini în fuga sa, a fost aspru sancționat. Pe lângă faptul că a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, acestuia i-a fost suspendat și dreptul de a conduce pentru o perioadă de 360 de zile.

Mai mult, „bombardierul cu Mercedes” a primit și o amendă contravențională de 6.090 de lei, fără drept de reducere a pedepsei. De asemenea, el riscă și un dosar penal și pentru ultraj, după ce a postat pe Instagram amenințări la adresa autorităților.

Se pare că teribilistul nu se află la prima abatere de la lege, în urmă cu doi ani el fiind prins cu droguri asupra sa. Atunci a fost iertat de procurori.

Update joi, 27 octombrie, ora 13:45. Şoferul teribilist care a lovit mai multe mașini în Capitală se numește Michelle Antonio Șerban și este fiul cântăreței Roxy Manelista, conform Antena 3 CNN.

– Știre inițială –

Scene halucinante s-au petrecut miercuri, 26 octombrie, în intersecția a trei bulevarde: Gheorghe Șincai, Tineretului și Dimitrie Cantemir din Sectorul 4 al Capitalei. Șoferul unei mașini a reușit să fugă de autorități, în ciuda eforturilor mai multor forțe de ordine de a-l opri.

El se afla la semafor atunci când un polițist și patru jandarmi au încercat cu toate forțele lor să oprească mașina și să îi spargă geamul.  Bărbatul, însă, a demarat în forță și a fugit chiar de sub ochii lor.

Tot incidentul a fost filmat de către martorii aflați la fața locului, imaginile fiind ulterior postate pe un grup de Facebook din Sectorul 4. Astfel, se poate vedea cum conducătorul auto aflat la volanul unei limuzine Mercedes nu răspunde la avertismentele polițistului care îl oprise.

Firul complet al evenimentului

Potrivit reacțiilor martorilor și a celor care filmează de pe trotuar, șoferul părea să lovească una dintre mașinile oprite în fața sa.

„Dă-te jos, dă-te jos!”, îi strigă, apoi, polițistul. Apoi, se poate observa și un alt agent, care se află în fața altor mașini. Dar șoferul bolidului de lux ignoră solicitările polițistului și continuă să dea cu spatele. Apoi, când pornește spre intersecție, polițistul i-a chemat în ajutor pe cei 4 jandarmi care traversau dinspre parcul Tineretului.

„Aveți grijă, că vă lovește”, spune un martor. „Afară din mașină!”, „Coboară din mașină”, au strigat jandarmii. Dar nu l-au înduplecat pe șofer. Atunci, unul dintre aceștia scoate un obiect contondent pentru a sparge geamul din lateral al mașinii. Iar bărbatul tot nu se lasă, moment în care lovește mașina din față, plecând în mare viteză de la locul faptei, fiind la doar un pas de a spulbera o mulţime de oameni (Vezi video AICI).

Un șofer din București, filmat în timp ce fuge de polițiști
Un șofer din București, filmat în timp ce fuge de polițiști

Şoferul vinovat facea story-uri în care îi ameninţa pe poliţişti

Ulterior, oamenii legii au găsit mașina abandonată și, desigur, nu a trecut prea mult timp până când a fost găsit și faptașul. Se pare că, în această seară, el a publicat mai multe story-uri pe Instagram în care râdea de poliţişti şi chiar îi ameninţa. „Băi viaţa mea, sunaţi la 911 că ăştia pe România nu răspund”, a fost unul dintre mesajele tânărului aventurier.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, a precizat Poliția Capitalei.

Între timp, poliţiştii au reuşit să îl prindă.

Citește și Primul agresor monitorizat cu brățară electronică, din București a taiat dispozitivul și a fugit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...