Un șofer de 68 de ani, lovit fără milă de un livrator Glovo. Imaginile dure au fost surprinse in fața unui mall din Capitală

Badea Violeta 07.05.2022, 22:43
Un șofer de 68 de ani, lovit fără milă de un livrator Glovo. Imaginile dure au fost surprinse in fața unui mall din Capitală

Bătaie ca pe ring în fața unui mall din Capitală! Un șofer, în vârstă de 68 de ani, și un livrator Glovo s-au luat la harță. Conducătorul auto a fost pus la pământ după un pumn zdravăn, iar agresorul a continuat să aibă un comportament agresiv. Imaginile dure au devenit virale pe internet. Iată de la ce ar fi pornit conflictul dintre cei doi!

Un livrator Glovo a făcut KO un șofer

Bătaie în trafic cu final șocant! Totul s-a întâmplat în fața unui mall din București. Un șofer, în vârstă de 68 de ani, nu i-a acordat prioritate unui livrator Glovo. Acesta din urmă s-a enervat și i-a adresat câteva cuvinte jignitoare conducătorului auto.

Bărbatul de 68 de ani s-a dat jos din mașină, însă cearta dintre cei doi s-a lăsat destul de urât. Livratorul Glovo nu s-a mai putu abține și l-a lovit pe șofer direct în față. Bărbatul a căzut la pământ. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la fața locului. De asemenea, aceștia încearcă să-l identifice pe tânărul care l-a lovit pe bărbat.

Anunțul polițiștilor

„În data de 06 mai 2022, în jurul orei 14.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că un tânăr necunoscut, ce livra produse alimentare, i-a lovit mașina, cu piciorul, iar ulterior și pe el.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaj de prim ajutor. Bărbatul de 68 de ani a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.

Din primele date a rezultat faptul că persoana vătămată, în calitate de conducător auto, nu ar fi acordat prioritate tânărului, ce traversa în zona unui complex comercial, iar acesta ar fi lovit cu piciorul aripa autoturismului.

Ulterior, bărbatul de 68 de ani, a coborât din mașină și s-a implicat într-o altercație fizică cu tânărul, în urma căreia a fost lovit la nivelul feței.

În cauză, Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii în totalitate a situației de fapt și pentru identificarea tânărului”, au anunțat oamenii legii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...