Un şef din Poliţia Timiş, a fost acuzat că și-a șantajat amanta, dintr-un motivul stupid. Cum și-a motivat acesta fapta atroce

Mirabela Vasile 05.10.2020, 20:29
Un şef din Poliţia Timiş, a fost acuzat că și-a șantajat amanta, dintr-un motivul stupid. Cum și-a motivat acesta fapta atroce

Acuzații grave în Timiș, după ce un șef din poliție a fost acuzat că și-a șantajat amanta. Fostul șef al IPJ chiar a hărțuit-o pe femeie doar pentru a o determina să continue relația. Victima este profesoară de matematică la un liceu din Timișoara. Ofițerul de poliție a declarat că a făcut un ”joc” numai pentru a afla niște informații. Tot ce a făcut a fost săs e folosească de femeie.

Șef de poliție din Timișoara a fost acuzat că și-a șantajat amanta. Care este de fapt motivul

Profesoara susține că a avut o relație cu șeful din Poliția Timiș pe o durată de 5 ani. Tânăra de 32 de ani a declarat că bărbatul a constrâns-o să continue relația. Aceasta a declarat că la un moment dat a rămas însărcinată cu gemeni, însă a fost obligată să renunțe la sarcină.

„A fost o relaţie destul de complexă, cu absolut orice formă de iubire, de minciună, de amăgire, de revenire la iubire, de promisiuni, inclusiv speranţe de a fi împreună la un moment dat. El a fost cel care spunea tot timpul că îşi doreşte copil. Când s-a întâmplat, a fost foarte ferm: trebuie să faci avort. Eu nu am vrut să fac avort. Eram dispusă să renunţ la orice, i-am spus că nu îmi trebuie numele lui, nu trebuie să îmi recunoască copiii. Pur şi simplu din cauza traumei ce urma să apară în urma unui avort am refuzat să fac acest lucru. Eu nu am ştiut că sunt gemeni. Am aflat că sunt gemeni în momentul în care s-a produs avortul şi a fost o traumă de neimaginat la care el nu a participat sub nicio formă, în sensul să mă susţină moral”, susţine profesoara.

Femeia a fost constransa sa renunte la o sarcina
Femeia a fost constransa sa renunte la o sarcina

Victima l-a reclamat pe polițist la DNA

Femeia a spus că bărbatul a orodnat ca aceasta să fie urmărită, hărțuită și șantajată. Și asta în momentul în care a dorit să rupă relația. Femeia a sesizat chiar și DNA reclamând că omul legii și-a folosit funcția pentru a o hătțui și determina să se întoarcă la el.

„Am depus astăzi (n.red. luni) la DNA o plângere penală pentru şantaj, hărţuire şi acces neautorizat la un sistem informatic. Avem convingerea că domnul comisar-şef Boia a instalat un program spy (n.red. – de urmărire) pe telefoanele deţinute de victimă. S-a folosit de un echipaj de Poliţie pentru a i se ridica actele şi a fi determinată să reia această relaţie căreia a decis să îi pună capăt. Toate mesajele, în sensul că o va distruge, o va da afară din învăţământ, o va denigra, o va izola, arată că victima este într-un mare pericol şi am hotărât să ne adresăm DNA”, a declarat avocatul Florin Kovacs, avocatul femeii.

Urmăriți Impact.ro și pe