Un șef din PNL a produs un accident și a fugit de la locul faptei. Camerele au surprins totul. Video

Stan Filon 04.09.2020, 15:05
Un șef din PNL a produs un accident și a fugit de la locul faptei. Camerele au surprins totul. Video

Încă un liberal a fost implicat într-un accident rutier! După ce mașina în care era transportat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un incident, acum un alt liberal se află în atenția publicului. De data aceasta, PNL-istul a fugit de la locul accidentului!

Un șef din PNL a fost surprins în timp ce provoacă un accident rutier, apoi fuge de la locul faptei

O înregistrare video îl surprinde pe șeful de campanie al candidatului PNL la Primăria Craiova în timp ce încearcă să facă o parcare destul de ușoară în parcarea unui complex comercial.

Chiar dacă părea o manevră auto ușoară, Cristi Nedelcu este filmat în timp ce lovește o altă mașină. Conștiincios din fire, bărbatul pune mașina pe avarii, coboară din autoturism să vadă ce avarii are mașina sa, apoi se urcă la volan și pleacă mai departe.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, șeful de campanie al lui Nicolae Giugea, candidatului PNL pentru Primăria Craiova, nici măcar nu se uită la mașina lovită, să vadă ce daune i-a provocat.

Cristi Nedelcu a verificat ce avarii a suferit propria sa mașină, apoi a fugit de la locul faptei

Surse judiciare precizează că el a fost identificat de Poliție, ca urmare a plângerii depuse de posesorul mașinii avariate, care s-a trezit cu mașina lovită în parcare și nicio urmă de autor.

Șeful de campanie al candidatului PNL la Primaria Craiova riscă, acum, un dosar penal pentru părăsirea locului accidentului, dacă se dovedește că el se afla la volan, deși din imagini presa locală susține că el este șoferul care a provocat accidentul, apoi a părăsit rapid zona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...