Un român și-a împodobit casa pentru Crăciun și a devenit vedeta zonei. Oamenii se îngrămădesc să o admire, arată de poveste. Video

Badea Violeta 03.12.2022, 19:47
Un român și-a împodobit casa pentru Crăciun și a devenit vedeta zonei. Oamenii se îngrămădesc să o admire, arată de poveste. Video

Sezonul de sărbători este cea mai minunată perioadă a anului și știi ce o face și mai bună? Să îți împodobești casa cu decorațiuni de Crăciun, care creează o atmosferă de nedescris atât în interior, cât și în exterior. Nu există nimic mai festiv și mai frumos decât o casă împodobită cu cu mii de beculețe, sute de metri de ghirlande luminoase și zeci de ornamente. O astfel de locuință există și în România. A devenit principala atracție a zonei!

O casă din Alba a fost decorată de Crăciun cu mii de beculețe

O familie de Sântimbru, județul Alba decorează în fiecare an casa cu mii de luminițe și diverse obiecte instalate pe fațadă și în curte. Aceasta atrage oamenii ca un magnet, mai ceva ca un adevărat obiectiv turistic din zonă.

În imaginile publicate pe internet se observă că atât locuința, cât și curtea luminează. În fiecare colțișor există beculeţe, ornamente de sărbători sau oameni de zăpadă strălucitori.

Totodată, familia a amplasat și decorațiuni reprezentând reni, spiriduși și, bineînțeles, Moș Crăciuni. Nu au fost omiși nici pomii din curte, aceștia fiind împodobiți asemenea brazilor de Crăciun.

Citește și Orașul din România care se mândrește cu cel mai frumos târg de Crăciun. A ajuns în top 10 în clasamentul european, nu e București sau Cluj!

Internauții sunt impresionați de frumusețea casei din Alba

Internauții sunt de-a dreptul impresionați de frumusețea casei din județul Alba. Numeroase persoane au mărturisit că vin în zonă doar pentru a admira peisajul de basm creat de familia din Sântimbru.

„Chiar un loc de vis!!! În fiecare an poposeam, în drum spre Blaj, câteva minute, să admir acest peisaj de exceptie! Felicitări! Mulțumim pentru aceste minunății care ne încântă an de an privirea, ne încarcă în atmosfera de basm a iernii și ne învăluie de magie!

Totul este frumos, felicitări pentru implicare! Noi suntem schimbarea! Prezentarea originală garantat!

Felicitări și pentru acest an proprietarilor acestui loc de vis!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Locul în care trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a aduce noroc în casă. Regulile Feng Shui care atrag prosperitatea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...