Un român celebru, inclus pe lista celor mai frumoși bărbați din lume. Este peste Keanu Reeves sau Ryan Reynolds

Cătălina Burghelea 25.10.2021, 13:46
Un român celebru, inclus pe lista celor mai frumoși bărbați din lume. Este peste Keanu Reeves sau Ryan Reynolds

Dacă te-ai întrebat vreodată cine sunt cei mai frumoși bărbați de pe planetă, ei bine, lista include actori celebri de la Hollywood, dar și un român faimos. Acesta este considerat mult mai atrăgător decât durii Jason Mamoa, Tom Hardy sau Keanu Reeves.

Cine sunt cei mai frumoși bărbați din lume. Surpriza din listă este dată de un român celebru

Rețeaua de socializare Reddit a realizat un sondaj de opinie despre oameni celebri pe care utilizatorii îi consideră cei mai atractivi din lume. Participanții puteau alege pe oricine le plăcea, celebrități de toate genurile și vârstele, inclusiv personaje de film. Un actor român se află pe lista celor mai frumoși bărbați din lume. Te-ai fi așteptat la acest nume?!

Locul 1 este ocupat de actor super cunoscut

Potrivit utilizatorilor de Reddit, locul 1 este ocupat de celebrul actor Henry Cavill, urmat pe locul doi de Viggo Mortensen, din „Stăpânul inelelor”. Pe poziția a treia se află actorul de culoare Idris Elba, locul 4 este ocupat de Paul Rudd. Surprinzătoare este prezența unui român în acest top al celor mai atractivi bărbați de pe planetă. Este vorba despre Sebastian Stan, care ocupă locul 11.

20. Jensen Ackles
19. Tom Hardy
18. Pierce Brosnan
17. Jason Momoa
16. Chris Evans
15. Ryan Reynolds
14. Harrison Ford
13. Keanu Reeves
12. Hugh Jackman
11. Sebastian Stan
10. Matt Bomer
9. Jon Hamm
8. Chris Hemsworth
7. Ewan McGregor
6. Marlon Brando
5. Danny DeVito
4. Paul Rudd
3. Idris Elba
2. Viggo Mortensen as Aragorn
1. Henry Cavill

Detalii mai puțin știute despre Sebastian Stan

Sebastian Stan este cel mai de succes actor român de la Hollywood. Născut la Constanţa, dar mutat în SUA împreună cu mama sa, Sebastian a jucat în mai multe seriale de succes, precum „Gossip Girl”, „Kings”, „Once Upon a Time” şi „Political Animals”. Stan a cunoscut cu adevărat celebritatea din momentul în care a intrat în lumea filmelor „Marvel”.

Românul Sebastian Stan joacă rolul lui Bucky Barnes în universul Marvel. Odată cu primul film în care a apărut, „Captain America: The First Avenger”, lansat în 2011, a devenit tot mai cunoscut și râvnit de marii regizori ai momentului. Au urmat apoi „Captain America: The Winter Soldier”, „Ant-Man”, „Captain America: Civil War”, „Black Panther”, „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, Sebastian Stan fiind deja considerat noua senzație de la Hollywood. Actorul este unul dintre veteranii Marvel, aşa că românul a fost răsplătit pentru prestaţiile bune cu un rol principal în miniseria „The Falcon and the Winter Soldier”, lansată în 2021.

Actorul român are o avere frumușică

Personajul său, Bucky Barnes, se află în centrul acţiunii în noua producţie Marvel, aşa că şi salariul său a crescut. Sebastian Stan câştigă la fel de mulţi bani precum celălalt actor principal din film, Anthony Mackie. Actorul român încasează 475 de mii de dolari per episod, însemnând că, doar pentru acest serial, Stan va încasa 2,8 milioane de dolari. De asemenea, în conturi mai are opt milioane de dolari, Stan depăşind deja bariera de zece milioane.

În ceea ce privește viața amoroasă, românul care a cucerit Hollywood-ul a fost surprins în compania unei tinere superbe, pe nume Alejandra Onieva. În vârstă de 29 de ani, Alejandra Onieva este de profesie actriță de telenovele

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...