Un profesor din Mioveni a murit după ce a făcut vaccinul anti-Covid. Familia este în stare de șoc

Cristi Ionică 04.03.2021, 15:37
Un profesor din Mioveni a murit după ce a făcut vaccinul anti-Covid. Familia este în stare de șoc

Un profesor a murit după ce a făcut vaccinul anti-Covid. Situație greu de explicat la Mioveni, după ce un profesor în vîrstă de 44 de ani , din Mioveni, a murit fix la o zi după administrarea primei doze de vaccin. Familia este șocată și încearcă să găsească o explicație logică, mai ales că vorbim de un bărbat în floarea vârstei.

Un profesor a murit după ce a făcut vaccinul anti-Covid

În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate, anunță CNCAV într-un comunicat.

Medicul de familie spune că acesta suferea de hipertensiune și colesterol, iar înainte de vaccin, medicii de la Mioveni i-au descoperit și a afecțiune hepatică. Filmul întâmplărilor este simplu. La patru ore după administrarea vaccinului, bărbatul a solicitat o ambulanță, pentru că se simțea rău. La spitalul din Mioveni a ajuns în jurul orelor 16.00.

După ce a ajuns la noi, la o jumătate de oră, deja se simțea mai bine. Fiind după orele de program și nemaiavând medici specialiști în tură-neurolog, cardiolog, i-am propus să-l trimitem la județean. A refuzat și a plecat pe propria semanătură acasă, deși recomandarea noastră a fost aceea de a rămâne în spital, sub supraveghere, a declarat directorul spitalului Mioveni, medicul Horia Trăilă.

Un profesor a murit dupa ce a facut vaccinul anti-Covid
Profesor mort dupa vaccinul anti-Covid

Se pare că la patru ore de la administrarea vaccinului, pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma unui episod de pierdere a cunoștinței suferit la domiciliu.

La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical, se mai arată în comunicatul CNCAV.

Astăzi, la școala Liviu Rebreanu, acolo unde avea catedră, colegii au lipit pe gard mai multe poze, în semn de omagiu.
Toți refuzau să creadă că George Năstase, colegul lor, nu mai este. Interesant este că bunicul lui George, generalul în rezervă Constantin Năstase, în vârstă de 105 ani, va face mâine rapelul. Așa că doar autopsia ar mai putea face lumină în acest caz.

Bărbatul a fost declarat mort în dimineața zilei de 3 martie, de către personalul medical de la Ambulanță, solicitat de familia acestuia. În aceste momente, DSP Argeș a sesizat autoritățile competente în vederea efectuării procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului, a mai precizat CNCAV.

Urmăriți Impact.ro și pe