Un preot din Călărași, înregistrat în timp ce încerca să cucerească o fată la spovedanie: ”Ți-am zis că îmi place de tine”

Ana Anitoiu 05.05.2021, 22:22
Un preot din Călărași, înregistrat în timp ce încerca să cucerească o fată la spovedanie: ”Ți-am zis că îmi place de tine”

Un preot din județul Călărași a fost înregistrat în timp ce încerca să cucerească o fată în vârstă de 14 ani, la spovedanie. Adolescenta i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat la Biserică, în ajunul Paștelui, iar femeia a sunat la poliție.

Preotul care a încercat să cucerească o fată a pus comunitatea pe jar

Preotul îndrăgostit de o minoră a fost înregistrat chiar de fată, cu telefonul mobil, în timp ce o spovedea, în comuna Curcani. Localnicii susțin că parohul este vinovat în acest caz și că nu mai au încredere să își lase soțiile să se mărturisească la el.

”El e vinovat. Eu l-aș sancționa”, ”Dacă aș fi părintele acelei fete l-aș… Nu l-ar mai cunoaște nici SMURD-ul” și ”Dacă ar fi fiica lui, să se ia altcineva de ea, cum ar fi? Cum i-ar veni?” și ”Păcat. Că a obținut și el un post aici. Că să ocupi un post de ăsta durează mult… Care are bani dă, care nu… Uite, acum dă cu piciorul la toate alea”, au fost câteva dintre părerile localnicilor, potrivit Digi 24.

Un preot spovedind o tanara
Un preot spovedind o persoana

Cum a încercat preotul din Călărași să cucerească o minoră

După cum reiese din conversația pe care preotul din Călărași a avut-o cu minora, parohul a mai avut o tentativă să o cucerească pe această fată, în urmă cu câțiva ani. În plus, el era conștient că în comună oamenii au început să vorbească despre acest lucru. Polițiștii au început verificările și au semnalat cazul și Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Vezi dezvăluiri despre un alt caz, în care un preot din Videle a întreținut relații intime cu un minor – AICI!

”Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!
Copilă: Am auzit, da!
Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.
Copilă: A, nu!
Preot: Ba da!
Copilă: Nu!
Preot: Ba da, voiai să zici ceva.
Copilă: Nu voiam!
Preot: Sigur?
Copilă: Sigur!”, a fost conversația dintre preot și adolescentă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...